Vidar Schei er absolutt ikke alene om å mene at Jonas Gahr Støre må gå av som partileder.

Det har nå gått et par dager siden kommune- og fylkestingsvalget som endte med at Høyre ble, for første gang, Norges største parti. Sarpsborg får Høyre-ordfører for første gang på 110 år, og her i Fredrikstad er det vel ikke langt unna 100 år med Ap-ordførere heller.

Fredrikstad og Sarpsborg var kjent nasjonalt som to store Ap-bastioner på grunn av historien til byene med mye industri. Disse kommunene har nå blitt blå, og havnet i hendene på Høyre, og det er rett og slett en skandale.

Det er en Høyre-bølge i landet nå og Erna Solberg sitter helt rolig og uttaler seg minst mulig. Hvorfor har Høyre så stor oppslutning da? Svaret er på grunn av Jonas Gahr Støre og Kjersti Stenseng.

Folk er dritt lei av å høre fint talende politikere som tjener over en million i året, som ikke gjør en dritt for vanlige folk. Strømmen er blitt dyrere, maten blir dyrere, renta går oppover. Og slagordet er «vanlige folks tur». Gud bedre for en floskel.

Ja, det er på tide med vanlige folk som har vært innom yrkeslivet i noen år som leder i Ap også. Det er vanlige folks tur nå.

Jeg er en stolt industrikæll, fagforeningskæll, så her kommer ordene rett fra levra. Jeg mener at vi er på overtid med Jonas Gahr Støre som leder av arbeiderpartiet. Markedsliberalistene har styrt lenge nok nå.

Det er som Odvar Nordli sa «kapitalismen har ikke løst ett eneste problem, men den har skapt veldig mange». Og med de inhabilitetssakene den siste tiden hjelper ikke på det heller.

Nå er det på høy tid å få inn en leder av Arbeiderpartiet som har vært i jobb i noen år, jeg tar meg friheten til å komme med en kandidat også, Raymond Johansen kan være en god kandidat. Det er mange bra folk i Arbeiderpartiet som kunne vært leder av partiet, men de sitter ikke på toppen akkurat nå.

Kjersti Stenseng er sikkert ei hyggelig dame, men totalt ubrukelig som partisekretær, etter min menig. Den måten hun håndterte hele Giske-saken på, når hun ikke klarte å svare journalistene, da er det bare å levere inn oppsigelsen og ta heisen ned i første etasje, og gå ut døra.

Nå må gjenreisningen av Arbeiderpartiet starte og det skjer ikke med de to vi har på toppen i dag. De er som kols, du kan ta medisiner, men du blir ikke bedre. Vi trenger en ny ledelse NÅ! Ellers blir garantert Erna Solberg statsminister om to år.