Stjernen-kapteinen: - Sikter meg inn på å spille mot Sparta

KLAR FOR LOKALOPPGJØR: Victor Backman er friskmeldt til torsdagens fight i Stjernehallen. Foto: Kent-Inge Olsen

KLAR FOR LOKALOPPGJØR: Victor Backman er friskmeldt til torsdagens fight i Stjernehallen. Foto: Kent-Inge Olsen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

En smell under søndagens kamp mot Frisk-Asker hindrer ikke Victor Backman (25) fra å bli spilleklar til lokaloppgjøret mot Sparta torsdag.

DEL

Stjernen-supporterne kan puste lettet ut. Lagets kaptein Victor Backman er klar til torsdagens match i Stjernehallen.

– Jeg sikter meg inn på å spille mot Sparta, sier han.

En skikkelig trøkk

Det var i sudden death under oppgjøret mot Frisk-Asker at Backman måtte forlate isen. I en duell ble kapteinen påført en kraftig smell i hoften. I garderoben etter kampslutt satt han med en ispose, men det skyldes at han hadde dekket et skudd.

– Victor fikk seg en skikkelig trøkk i hoften, men det er ingenting alvorlig. Han kan trene normalt igjen og spille matchen mot Sparta, beroliger Henrik Warpe-Kinn – fysioterapeut ved Fredrikstad Idrettsmedisin. Backman ser virkelig frem til å spille et lokaloppgjør igjen. Etter to treningskamper og en seriekamp mot rivalen har han fortsatt til gode å tape.

Sterke følelser

– Som i seriepremièren mot Sparta forventer jeg en match med sterke følelser og at det forhåpentligvis blir en publikumsfest. Det blir en tett match mellom to lag som garantert vil gå for seieren.

– Blir det Stjernen som får med seg poengene igjen?

– Vi har sagt det tidligere at vi i alle matcher gir oss sjansen til å sikre tre poeng. Vi har fått med oss bra med poeng etter den første runden, så nå håper vi på en god start på den andre runden, sier Backman som med fem scoringer og sju assist er lagets beste poengplukker til nå i serien.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags