Den savnede er oppvokst i Moss. Hun var bosatt i Skien i Telemark da hun forsvant. Kvinnen ble sist sett i Tønsberg 27. juli. Tre dager senere oppholdt hun seg i Stokke i Vestfold. Fordi en basestasjon plukket opp signal fra kvinnens mobiltelefon der, vurderte politiet å sette i gang søk i landskap, skriver Tønsbergs Blad.

Siden 30. juli har ingen, så langt politiet kjenner til, sett Veronika.

Informasjon

– Nei, dessverre, er svaret fra politiinspektør Odd Skei Kostveit når Tønsbergs Blad spør om politiet har ny informasjon i forsvinningssaken.

Lille julaften i fjor opplyste politiet at det hadde kommet inn tips i saken, blant annet etter at familien gikk ut med sin bekymring.

Tips i forsvinningssak

Har du opplysninger til politiet om Veronika Belgen?

Har du sett henne eller hatt kontakt med henne fysisk eller på andre måter, eller har du informasjon som kan hjelpe til med å finne henne?

Ta kontakt med politiet på telefon 47 69 62 00.

Ønsker du å tipse redaksjonen eller snakke med en journalist?

Ta kontakt med redaksjonen i Telemarksavisa på telefon 948 45 389.

Preget

I desember sa Veronicas lillesøster, Kristine Belgen (32), til TA at hun håper på det beste, men er bekymret og nervøs. TA skrev videre at søsterens forsvinning preget en familie med nære relasjoner.

– Det er helt forferdelig. Man finner ikke ro. Det er rett før jul og jeg har barn. Jeg må bare skjerpe meg for barnas skyld, sa lillesøsteren.

Veronika er ett av fire søsken i familien som opprinnelig kommer fra Moss. Den siste tiden før forsvinningen har Veronika Belgen bodd i Skien. Nå håper familien på svar.

– Mamma bare gråter. Broren og søsteren min tror hun er død, men jeg prøver å ikke tenke så mørkt, forteller Belgen, som har et håp om at politiet kan finne ut mer om søsteren.

Vil komme i kontakt med personer

Det var i desember i fjor at politiet gikk ut med en etterlysing etter Veronica Belgen.

Belgen har ifølge skattelistene vært bosatt på to forskjellige steder i Skien. I Hakasteinvegen og i Mælagata i 2021. Før dette har hun vært bosatt flere steder i Holmestrand.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som vet hvor hun er eller som har hatt kontakt med henne siden 27. juli 2022. Siste kjente observasjon av kvinnen var i Vestfold.

Belgen er 160 cm høy og har mørkt hår og blå øyne.

De som har informasjon om savnede bes kontakte politiet på 47 69 62 00.