Turgåer trodde ikke sine egne øyne da han fant veiskilt ti meter oppe i et tre

Spesielt: Arvid Lindberg ble mildt sagt overrasket da han så skiltet ti meter over bakken.

Spesielt: Arvid Lindberg ble mildt sagt overrasket da han så skiltet ti meter over bakken. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Turgåer Arvid Lindberg trodde ikke sine egne øyne da han så dette midtrabattskiltet henge i treet ti meter over bakken. – Jeg måtte se to ganger for å være sikker på at jeg så riktig, sier han.

DEL

Det var på en gåtur ved Nordsjø i Grimstadåsen på Kjølshunn like utenfor Fredrikstad at turgåeren plutselig fikk øye på veiskiltet som var plassert på et mildt sagt merkelig sted.

– Skiltet  hang høyt oppe i treet. Jeg skjønner nesten ikke hvordan de har klart å få det opp dit. De har virkelig stått på, såpass skal de ha, sier han.

Trolig er det noen som mener skilt i tre er stor humor, men Lindberg tror ikke de ansvarlige har tenkt på hvor farlig det kan være.

– Dette skiltet veier mange titalls kilo. Hva om skiltet plutselig faller ned mens barn og unge leker under? Det er livsfarlig, sier han.

Skiltet henger nemlig i et populært tur og fritidsområde like ved dammen Nordsjø på Kjølshunn.

– Treet henger riktignok ikke rett over stien, men jeg vet at mange barn bruker området som lekeplass, sier han.

Veisjef i Fredrikstad kommune, Lasse Henriksen, var ikke klar over skiltet da FB snakket med ham torsdag morgen. Han lover at kommunen vil ta grep for å få ned skiltet.

– Dette høres ut som klassiske guttestreker. Jeg visste ikke om dette, men jeg skal legge inn en bestilling slik at vi får ned skiltet slik at det kan gjøre nytten langs veien istedet, sier han.

Da bygda fikk nytt veinavn, begynte innbyggerne å le: – Det er et merkelig navn 

Artikkeltags