Nå blir været tørrere, lettere og varmere

FIN UKE I VENTE: Lørdag strålte sola over Fredrikstad, og forhåpentligvis får vi se noe av det samme været den kommende uken. Torsdag kan det bli opp mot 25 varmegrader.

FIN UKE I VENTE: Lørdag strålte sola over Fredrikstad, og forhåpentligvis får vi se noe av det samme været den kommende uken. Torsdag kan det bli opp mot 25 varmegrader. Foto:

Søndagen har vært grå, men allerede i ettermiddag vil det lysne. De kommende dagene vil gradestokken trekke seg opp mot 20-tallet.

DEL

– Det er kanskje litt grått nå, men det ser bra ut i dagene fremover, sier meteorolog Terje Alsvik Walløe ved Meteorologisk institutt når FB ringer søndag formiddag.

Varmere og tørrere

Søndag har der regnet jevnt på formiddagen, men utover ettermiddagen og kvelden er det ventet at det skal bli litt lettere.

– Det grå været vi har sett i Østfold søndag er  i ferd med å trekke unna, og allerede utover ettermiddag vil det kunne komme noen solstråler, forteller meteorologen.

Og det kan se ut som dette er starten på en fin uke i Fredrikstad. De kommende dagene er det nemlig ventet både varmere og tørrere vær.

– Mandag og tirsdag blir det fint vær med sol og litt vind fra vest, og mot midten av uka vil det komme et høytrykk. Da blir det tørt vært, og en del sol, og gradene vil trekke seg opp mot 20. Langs kysten kan det være litt vind som kan oppleves som kjølig, sier Alsvik Walløe.

Varm torsdag

Den tredje uke juli vil gradene ligge rundt 20 på ettermiddagen og kvelden, og torsdag blir mest sannsynlig den varmeste dagen.

– Torsdag kan det komme til å bli opp mot 24-25 grader, sier Alsvik Walløe.

Gråere mot helga

Inn mot helga ser det foreløpig ut som det blir litt gråere, og litt kjøligere.

– Det gjelder å nyte de kommende dagene, avslutter Alsvik Walløe.

Artikkeltags