– Vi er i siget før innspurten

Opp for Ap: Jon-Ivar Nygård (Ap) er positiv etter den nye målingen viser at Ap går litt opp fra forrige måling som viste 38,9 prosent.

Opp for Ap: Jon-Ivar Nygård (Ap) er positiv etter den nye målingen viser at Ap går litt opp fra forrige måling som viste 38,9 prosent.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Sittende ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) er godt fornøyd med den ferske målingen der Ap kommer ut med en oppslutning på 41,5 prosent.

DEL

– Det er en fremgang fra forrige måling, og betyr at vi er i siget i valgkampen. Nå gjelder det å stå på og mobilisere frem mot deadline 14. september, sier Nygård.

Les også: Gledelig måling for Høyre

NESTEN DØDT LØP: Det skiller ett mandat mellom de borgerlige og rødgrønne på målingen Infact utførte for Fredriksstad Blad onsdag kveld. MDG havner på vippen. Hvis dette blir valgresultatet, avgjør partiet hvem som får makten og ordføreren.Grafikk: Lill Mostad

Håper på fler prosenter

Han er fornøyd med den ferske målingen, og tror at det vil være innen rekkevidde å sanke inn ytterlige prosenter til valgdagen.

– Vi har nå hatt to gode målinger, én på over 45 prosent og nå denne på over 41 prosents oppslutning.

– Nå ber vi alle sympatisører om å bruke muligheten til å gå og stemme rødgrønt, sier ordføreren.

MDG er uklare

Miljøpartiet De Grønne (MDG) har ikke ønsket å si noe om hvilken side de ønsker å støtte. Det mener Nygård at velgerne må merke seg.

– Det er jo en viss risiko for de MDG-velgerne som ønsker et rødgrønt styre, poengterer han og legger til:

– Vi er åpne for å samarbeide med alle som setter barn, skole og eldre foran skattekutt.

Artikkeltags