Byggmagasinet i Plankebyen - Kommersielt Magasin

EIE ELLER LEIE?

Ramirent har svaret!

Hvorfor eie når du kan leie? Ramirent har alt av maskiner, utstyr og verktøy du kanskje bare trenger nå og da. Med på kjøpet får du også kvalifiserte råd fra erfarne fagfolk – da kan du være trygg på at prosjektet går som en drøm.

Adresse
Stabburveien 6, 1617 Fredrikstad

Åpningstider
Mandag – fredag: 07:00 – 16:00


www.ramirent.no
Tlf: 69 35 40 70
fredrikstad@ramirent.no
Følg oss på Facebook!

Ramirent er landets ledende utleier av maskiner, verktøy og utstyr. Hver dag hjelper de både privatpersoner og proffkunder med små utfordringer så vel som store prosjekter. Dette gjør de gjennom alt fra å forstå deres behov og gi gode råd, til å finne riktig utstyr og gi kvalifisert opplæring.

I Fredrikstad finner du en av Ramirent sine 40 avdelinger i Norge. På kundesenteret er det en voldsom strøm av små og mellomstore kunder som kommer inn for å leie utstyr. Tor Erik Gunneng jobber som customer center manager, og kan fortelle om hektiske dager.

– Nå som våren er her, er det duket for privatkunder som vil sette i gang med uteprosjekter som husvask, maling, drenering eller andre mindre gravearbeider. Noen er usikre på hva de trenger og har kommet innom for gode råd om valg av maskin. Andre vet akkurat hva de skal ha, forteller Gunneng.

Til Ramirent kommer alt fra større entreprenører til private huseiere. Kundespekteret er stort. Det samme er produktspekteret. De har alt fra stillas og lifter til små gravemaskiner og andre mindre anleggsmaskiner. I tillegg har de såkalte «light-produkter» som slipemaskiner, meisler, bormaskiner og annet elektrisk verktøy.

– Mange tror vi bare har flest store proffkunder, men sannheten er at vi har minst like mange privatpersoner som kommer til oss. Vi har utstyret du bare har behov for nå og da. Det er mye rimeligere og mer praktisk å leie det når du faktisk har bruk for det! Hos oss er alle er velkomne innom uansett hvor lite behovet er, sier Gunneng. 

Tor Erik Gunneng i Ramirent har både utstyret og tilbehøret du trenger for å gjøre jobben mest mulig sikkert og effektivt.

Smidig service med et smil!

En annen ting kundene til Ramirent setter pris på, er den gode servicen de får. En viktig del av jobben til Gunneng og hans kolleger er at kunden alltid skal få råd og tips, slik at de forlater butikken med riktig utstyr – og nødvendig kunnskap om hvordan de bruker det.

– Det er mange fordeler med Ramirent. En av dem er at vi alltid setter deg som kunde i fokus. Det betyr at du ikke bare får det riktige utstyret, men opplæring i riktig bruk. Hvis du er nysgjerrig på hva vi har, er det bare å komme innom for en uforpliktende titt og veiledning, sier Gunneng.

Han forteller om mange kunder som er usikre på hva de trenger, og som tror jobben kanskje er enklere enn den faktisk er. Med sitt nye slagord «smidig service med et smil» kan du hos Ramirent alltid være trygg på møte hyggelige fagfolk med forståelse for ditt behov – enten du skal gjøre jobben selv eller ikke.

– Vi gir gjerne gode råd om hvordan du kan gjøre jobben, men hvis vi mener jobben kanskje blir for omfattende, henviser vi til lokale firma som kan bistå. Det er ikke alltid like enkelt å vite hva som skal til for gjøre en jobb. Likevel skal det være enkelt å komme til oss i Ramirent, understreker Gunneng

Hos Ramirent i Fredrikstad jobber en løsningsorientert gjeng som alltid stiller opp slik at ditt prosjekt blir gjennomført på en skikkelig måte. Godt vedlikeholdt utstyr gjør at du kan fokusere på selve jobben, samtidig som du sparer både tid og kostnader.

– Vi tenker sikkerhet i alt vi gjør. Hver gang en maskin blir returnert etter utleie gjennomføres grundige inspeksjoner, vedlikehold og klargjøring før neste utleie. Vi har også en egen servicemann som reiser rundt i distriktet ved akutte problemer. Det gir en ekstra trygghet for deg som kunde, understreker Gunneng.

Vi har utstyret du bare har behov for nå og da. Det er mye rimeligere og mer praktisk å leie det når du faktisk har bruk for det!
Tor Erik Gunneng, Ramirent Fredrikstad
Hos Ramirent får du alltid smidig service med et smil! Her er det kunde Dag Larsen (f.v.) som får god hjelp av Sverre Viggen.

Kunnskap som kommer kundene til gode

Alle som jobber i Ramirent har høy faglig kompetanse og stor kunnskap om produkter og løsninger. Fordi de legger stor vekt på å være leveringsdyktige og serviceinnstilte mot kundene, har avdelingen i Fredrikstad også et tett samarbeid med avdelingen i Moss – og Ramirent i andre deler av landet om nødvendig.

– Vi leverer utstyr over hele Østfold, og hiver oss rundt dersom kundene får et akutt behov. Noen ganger kan det være snakk om store maskiner som må leveres raskt, gjerne i løpet av få timer. Som regel så fikser vi det og kunden kan fortsette jobben uten store forsinkelser, forteller han.

Ramirent leier ut lifter, stillas og annet utstyr til små og store prosjekter.

I dag er avdelingen i Fredrikstad engasjert i flere prosjekter rundt om i Østfold. Både i Fredrikstad og Sarpsborg skjer det veldig mye fremover. Det graves og bygges i stor skala. Ramirent ønsker å være med der det skjer, gjennom å levere maskiner og utstyr tilpasset kundens behov – også i store prosjekter.

– Vårt primære nedslagsfelt er Fredrikstad og Sarpsborg, men også sørover mot Halden. Blant de større prosjektene vi har levert maskiner og utstyr til den siste tiden er Bellevue brygge og Tordenskjold brygge i Fredrikstad samt Storgata Terrasse i Sarpsborg, forteller Gunneng.

Foruten å engasjere seg i at kundene får rett utstyr til sitt prosjekt og at utstyret fungerer optimalt, er Ramirent stolte av å kunne bidra på den lokale arenaen når det kommer til å støtte opp arrangementer og idrettslag.

– Ramirent er en støttespiller for mange ulike ting. Akkurat nå sponser vi Stjernen, FFK, Glomma Festivalen og Tall Ships Races, sier Gunneng.

Uansett om prosjektet ditt er lite eller stort, har Ramirent utstyret du trenger. Da er du ikke bare garantert sikker og effektiv utførelse av jobben, men også smidig service med et smil. 

Dette kan du leie hos Ramirent:

Anleggsmaskiner
Ramirent leier ut alle typer anleggsmaskiner fra en rekke kvalitetsleverandører.

Byggmaskiner
Hos Ramirent kan du leie et stort utvalg av mindre maskiner og utstyr for bygg- og anleggsprosjekter.

Elektro
Ramirent leverer elektroutstyr til alle slags prosjekter og events.

Heiser og klatrestillaser
Ramirent leier ut heiser og klatrere som gjør adkomsten til prosjekter enklere.

Lifter
Hos Ramirent kan du leie lifter i alle kategorier, slik at du kan jobbe sikkert i høyden.

Byggvarme og tørking
Ramirent er Norges ledende utleieleverandør av utstyr for varme og tørk.

Stillas og tak-over-tak
Ramirent sine spesialavdelinger for stillas, finner de beste løsningene for deg.

Modulløsninger og containere
Ramirent prosjekterer og leier ut midlertidige byggmoduler, skoler og barnehager.

Ramirent AS

• Ramirent er Norges største og ledende aktør innen utleie av maskiner og utstyr.
• Ramirent er en totalleverandør som samarbeider med aktører i næringer som landbruk, bygg og anlegg, industri, offentlig sektor, verft og det private markedet.
• I Norge er Ramirent representert med 42 kundesentre og har 420 ansatte.
• Selskapet ble etablert i 1955 og har nærmere 300 utleiesentre i 10 land – Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Tsjekkia, Slovakia og Polen.
• Ingen oppdrag er for store – ingen er for små.