Bilmagasinet i Fredrikstad - Kommersielt magasin

Her gjør du garantert et godt biljøp!

Det er ikke bare lidenskapen for bil Jan Erik Olafsen deler med sønnen Patrick. Begge brenner for salg og har et ektefølt ønske om å alltid yte god service. Slikt blir det fornøyde bilkunder av!

Adresse
Sivløkka 1, 1664 Rolvsøy

Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00


https://investauto.no/
Tlf: 901 65 350
Info@investauto.no

Interesser og hobbyer går ofte i arv. Jan Erik og Patrick Olafsen fra Fredrikstad er intet unntak. Både far og sønn har vært lidenskapelig opptatt av bil så lenge de kan huske.

Helt siden han fikk sin første moped i tenårene, har Jan Erik Olafsen vært hekta på motor. Etter hvert ble det yrkesskole, og senere jobb som billakkerer. I 1986 startet han Østsiden Bilomsetning sammen med en kollega. Allerede året etter ble det enda et firma, Star Bildeler. De neste årene gikk det i salg av både biler og deler.

– Selv om jeg har bakgrunn fra yrkesskole, er mye av kunnskapen min om bil selvlært. Legg til en god porsjon kremmerånd, og det var på mange måte helt naturlig for meg å drive med bilsalg, forteller Jan Erik.

Sønnen Patrik har arvet både bilinteressen og kremmerånden til faren. Allerede da han var sju år gammel var han med faren i både i bilopphuggeriet, på delelageret og salgshallen. Da var det også helt naturlig at de skulle begynne å jobbe sammen.

– Selv om vi deler interessen for bil, har vi også alltid hatt et godt forhold og trives i hverandres selskap, sier far og sønn samstemt.

Etter å ha drevet med både salg av biler og deler i en årrekke, valgte Jan Erik Olafsen å konsentrere seg fullt og helt om bilsalg. I 2010 byttet firmaet navn til Invest-Auto, og sønnen Patrick ble med på eiersiden.

– I 2012 kjøpte vi det tidligere NAF-senteret på Rolvsøy, som vi utvidet med over 300 kvadratmeter. Her har vi i dag en flott utstillingshall med til enhver tid rundt 30 biler utstilt under tak og 40-50 biler stående utendørs, sier Jan Erik.

Både Jan Erik og Patrick Olafsen er lidenskapelig opptatt av bil. Sammen driver far og sønn Invest-Auto på Rolvsøy, der de tilbyr bredt spekter av nyere bruktbiler i ulike merker og prisklasser.  

Jakten på drømmebilen starter her!

Der de tidligere drev mest med import av tyske bilmerker, henter Invest-Auto i dag de fleste europeiske merker fra lokale forhandlere. Utvalget omfatter hele spekteret fra diesel og bensin til el og hybrid.

– Markedet forandrer seg, og da må vi også gjøre det. Med henholdsvis nærmere 35 og 20 år i bransjen, har vi begge lang erfaring som kommer godt med for å kunne veilede kundene best mulig, sier de to.

Er du på jakt etter nyere, pent brukt bil? Hvis du tar turen til Invest-Auto på Rolvsøy, er sjansen stor for at du finner bilen du leter etter. Her finner du alle typer bilmerker i ulike prisklasser.

– Vi har biler til alt fra 10.000 til 1,3 millioner. Så her dekker vi hele spekteret, smiler Jan Erik.

Han forteller at mange foretrekker å kjøpe en så ny bil som mulig, men som hverken har for mange mil på baken eller koster skjorta.

– Målet er å ha lett omsettelige biler til fornuftige priser. Det innebærer at bilene sjelden er nyere enn tre år og eldre enn åtte år med en kilometerstand som er under 150.000, sier Patrick.

Selv om de baserer seg på de tradisjonelle kvalitetsmerker, kan de også skaffe mer spesielle modeller dersom kunden ønsker.

– Leter du etter en bil litt utenom det vanlige, er det bare å spørre. Vi har lang erfaring med import og kan skaffe det meste gjennom vårt store forhandlernettverk, sier Jan Erik.

Dersom du er på utkikk etter en bil litt utenom det vanlige, lønner det seg å ta turen til Invest-Auto!

En garantert god handel

Når du kjøper bruktbil hos Invest-Auto, kan du være trygg på å gjøre en god handel. Alle bilene blir verkstedkontrollert og klargjort av proffer. 

– Vi har samarbeider med firmaer i nærheten på både bilpleie og verkstedtjenester. I tillegg har vi tett kontakt med de fleste merkeforhandlerne i området, sier Patrick.

Invest Auto tilbyr også gode betingelser på finansiering og forsikring gjennom samarbeidspartnere som Santander og Sparebank 1. I tillegg har de en avtale med Statens vegvesen om avregistrering og nyregistrering av bruktbiler. De kan også gi tilleggsgaranti i inntil 36 måneder gjennom Autogaranti.

Målet er å gjøre det mest mulig enkelt og rimelig når du skal kjøpe bil.

– De fleste biler som selges i dag ligger på finn.no. Vi prøver å legge oss på den lavest prisen i forhold til andre biler i samme kategori når det gjelder kilometerstand og kvalitetsstandard. Det gjør oss veldig konkurransedyktige på pris. Noe vi også får gode tilbakemeldinger på, sier Jan Erik.

Skal du kjøpe bruktbil, kan Invest-Auto også ta din gamle bil i innbytte. Da blir du kvitt bilen på dagen og oppgjøret kan tas med det samme. Det er både raskt, enkelt og trygt.

– Vi tar stort sett alle typer biler i innbytte, og kan også kjøpe bilen din dersom du bare ønsker å selge den. Vi kjøper også biler med feil og mangler eller som ikke EU-godkjente.

Uansett om du skal kjøpe eller selge bil, er Jan Erik og Patrick Olafsen opptatt av at du skal føle at du gjør en god handel. Det har ført til at de etter hvert har opparbeidet seg en solid krets av fornøyde kunder som stadig kommer tilbake.

– Det er jo tross alt kundene våre vi lever av. Da er det en selvfølge at vi tar best mulig vare på dem, avslutter far og sønn Olafsen. 

Invest-Auto AS

  • Etablert i 2010 av Jan Erik Olafsen, som i dag eier og driver firmaet sammen med sønnen Patrick Olafsen.
  • Har til enhver tid et bredt utvalg bruktbiler i alle merker og prisklasser.
  • Gode garantiordninger og gunstige finansieringsløsninger.
  • Tilbyr også innbytte og kjøp av brukte biler.
  • Legger stor vekt på personlig kundeservice.