Gå til sidens hovedinnhold

Aamodt etterlyser unge ildsjeler fra Østfold

Artikkelen er over 5 år gammel

9. januar 2016 skal Årets ildsjel deles ut på Idrettsgallaen til en frivillig i idretten under 26 år. Juryleder Kjetil André Aamodt (44) etterlyser flere kandidater fra Østfold.

Nominasjonsperioden slutter onsdag 28. oktober kl. 23.59, så her må folk være raskt ute om Østfold skal få med flere kandidater.

- Jeg er veldig glad for å se nominasjonene som har kommet inn, og vi har virkelig fått bekreftet at de unge i høyeste grad bidrar som frivillige i idretts-Norge. Likevel undrer jeg meg hvorfor det er så få kandidater fra Østfold, spør Aamodt.

Høythengende pris

Ungdoms-OL på Lillehammer gjør 2016 til ungdommens år. Derfor er det bestemt at den høythengende prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen i 2016 skal gå til en frivillig under 26 år – nettopp for å hedre alle de unge frivillige rundt omkring i landet.

Færrest kandidater

Tre dager før fristen går ut viser statistikken at Østfold er ett av fylkene med færrest kandidater i landet. – Jeg tror ikke idretten i fylket er noe annerledes enn resten av landet. Vi vet at det finnes en rekke trenere, ledere og andre frivillige under 26 år i Østfold som bidrar til at idretts-Norge går rundt. Nå har man mulighet til å gi dem oppmerksomhet og honnør for sitt bidrag. Jeg oppfordrer derfor alle til å nominere sine kandidater på "ildsjel2016.no" innen onsdag 28. oktober, avslutter Aamodt.

PS: Fakkelturneen til Ungdoms-OL kommer til Fredrikstad 3. februar. Da skal fylkesvinneren til Årets ildsjel hedres. Vedkommende vil også bli fakkelbærer under åpningsseremonien til det olympiske arrangementet på Lillehammer i februar.

Nominer din kandidat på www.ildsjel2016.no

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.