Nominasjonsperioden slutter onsdag 28. oktober kl. 23.59, så her må folk være raskt ute om Østfold skal få med flere kandidater.

- Jeg er veldig glad for å se nominasjonene som har kommet inn, og vi har virkelig fått bekreftet at de unge i høyeste grad bidrar som frivillige i idretts-Norge. Likevel undrer jeg meg hvorfor det er så få kandidater fra Østfold, spør Aamodt.

Høythengende pris

Ungdoms-OL på Lillehammer gjør 2016 til ungdommens år. Derfor er det bestemt at den høythengende prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen i 2016 skal gå til en frivillig under 26 år – nettopp for å hedre alle de unge frivillige rundt omkring i landet.

Færrest kandidater

Tre dager før fristen går ut viser statistikken at Østfold er ett av fylkene med færrest kandidater i landet. – Jeg tror ikke idretten i fylket er noe annerledes enn resten av landet. Vi vet at det finnes en rekke trenere, ledere og andre frivillige under 26 år i Østfold som bidrar til at idretts-Norge går rundt. Nå har man mulighet til å gi dem oppmerksomhet og honnør for sitt bidrag. Jeg oppfordrer derfor alle til å nominere sine kandidater på "ildsjel2016.no" innen onsdag 28. oktober, avslutter Aamodt.

PS: Fakkelturneen til Ungdoms-OL kommer til Fredrikstad 3. februar. Da skal fylkesvinneren til Årets ildsjel hedres. Vedkommende vil også bli fakkelbærer under åpningsseremonien til det olympiske arrangementet på Lillehammer i februar.

Nominer din kandidat på www.ildsjel2016.no