Ulrik Flo ferdig i FFK

FERDIG: Ulrik Flo blir ikke å se i FFK-drakta kommende sesong.

FERDIG: Ulrik Flo blir ikke å se i FFK-drakta kommende sesong.

Ulrik Flo (29) blir ikke med FFK ned i 2. divisjon. Lørdag ga han beskjed om at han har spilt sin siste kamp for rødbuksene.

DEL

Flo ble hentet til FFK for å skyte laget opp i seriesystemet. Isteden endte sesongen med nedrykk. Lørdag ga spilleren beskjed om at hans tid i klubben er over.

Rykket ned i lønn

Daglig leder i FFK, Joacim Heier bekrefter at Flo ikke mer skal ikle seg den rødhvite drakta.

– Det er flere ting som har veid inn. Han rykket ned i lønn som en følge av nedrykket. Han hadde en opsjon i sin kontrakt om at han den kunne brytes, sier Heier. Ifølge Heier har Flo vært gjennom en lang tankeprosess, hvor det ikke har vært en enkel avgjørelse for ham å ta. Til sjuende å sist var det familiesituasjonen som ble avgjørende. Han har hus i Sogndal, samt et lite barn.

– Jeg kjenner Ulrik som en veldig ærlig kar, så vi tror ham på det, sier Heier.

En trist exit

Flo fikk en trist exit på sin FFK-karriere. Etter det forsmedelige tapet mot Notodden ble han pepret med sterke kommentarer og kalt en skam av FFK-supporterne. Kapteinen hadde full forståelse for supporternes engasjement.

- De har et stort engasjement og de viser at de bryr seg. De skal få lov til å si sin mening, når vi gir dem denne vonde opplevelsen. Dette tapet svir voldsomt, uttalte Flo etter kampen.

Jakter erstatter

Heier forteller at klubben nå skal på spissjakt. Spissen Jakob Toft (21) er blant spillerne som denne uken er på prøvespill. Han var senest i Jerv hvor han i fjor startet fire kamper og hadde ti innhopp. Han noterte seg for fire fulltreffere i 1. divisjon i fjor.

- Han fikk ikke så mange sjansene for Jerv, men scoret mange mål for andrelaget deres. 

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags