Strømberg slutter – Aalbu overtar

LEDERBYTTE: Styreleder Trond Ivar Johansen (t.v.) i Ull/Kisa Fotball sammen med påtroppende daglig leder Andreas Aalbu og avtroppende daglig leder Cato Strømberg.

LEDERBYTTE: Styreleder Trond Ivar Johansen (t.v.) i Ull/Kisa Fotball sammen med påtroppende daglig leder Andreas Aalbu og avtroppende daglig leder Cato Strømberg. Foto:

En æra går mot slutten når Cato Strømberg er inne i sitt siste år som daglig leder i Ull/Kisa Fotball. Andreas Aalbu tar over 1. september, skriver Ull/Kisa på sin hjemmeside.

DEL

(Romerikes Blad) – Cato og Andreas vil jobbe tett sammen inn mot overtakelse og vi mener dette er en fin overgang i og med at klubben får litt tid på omstillingen, sier styreleder i Ull/Kisa Fotball, Trond Ivar Johansen til klubbens hjemmeside.

Styrelederen hyller Strømberg for jobben han har gjort i Jessheim-klubben.

– Det er vanskelig å beskrive jobben Cato har gjort med ord. Han har vært helt avgjørende for at vi nå er en del av Norsk Toppfotball og har i løpet av sine år her løftet klubben voldsomt på samtlige områder, sier Johansen.

Åtte av ni år i Obos

Cato Strømberg kom inn i Ull/Kisa Fotball høsten 2011, men nå takker han av etter begivenhetsrike år i det som er klubbens beste sportslige periode i historien.

– Det har vært noen utrolig innholdsrike år. Noen utfordringer og utrolig mange oppturer. Jeg føler klubben nå etterlates med stabil økonomi, god sportslig kontinuitet, samt en organisasjonsstruktur som stadig blir bedre både i topp og bredde, sier Strømberg.

Ull/Kisa har spilt i Obos-ligaen i åtte av de ni sesongene Strømberg har vært i klubben.

– Bak A-laget som flaggskip skjer det utrolig mye spennende. Damelaget og resten av jentefotballen er i voldsom vekst, i utviklingsavdelingen jobbes det strålende med fremtidens A-spillere på begge sider og i barnefotballen får vi stadig bedre klubbstyring. Når det gjelder økonomi og marked har sponsorinntektene våre økt gradvis hvert eneste år og solid økonomi er en forutsetning om Ull/Kisa Fotball skal ta ytterligere steg som klubb, sier Strømberg.

Ydmyk Aalbu

Det er allerede bestemt at Andreas Aalbu vil ta over som daglig leder når Strømberg slutter.

– Jeg er utrolig stolt over at jeg får denne muligheten i en klubb som Ull/Kisa Fotball. Vi må fortsette å bygge de strukturene som allerede er i gang, slik at vi kan fortsette å utvikle oss i topp og bredde. Jeg har vært tett på Cato i min tid som både spiller og markedssjef og har voldsom respekt for jobben han har gjort. Den danner grunnlaget for det jeg nå skal gjøre mitt beste for å videreføre, sier Aalbu til Ull/Kisas hjemmeside.

SE HØYDEPUNKTENE I TRENINGSKAMPEN ULL/KISA-KFUM HER:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken