Når jeg leser slike innlegg som det fra Kjell Tveter, så ser jeg tydelig at vi fortsatt trenger Pride, også siden så mange av oss homofile fortsatt blir diskriminert (noe jeg heldigvis ikke har opplevd selv) og drept på grunn av sin legning. I flere land er det også myndighetene som dreper folk for å være homofile. Pride i Norge er også for å vise støtte til dem i andre land.

Jeg gikk i Oslo Pride-paraden for tredje gang i år og det er like stort hver gang når så mange mennesker kommer ut til gatene for å vise sin støtte. Og når sånne innlegg kommer ut, så viser det bare enda mer at vi trenger Pride fortsatt, nå 50 år etter Stonewall-hendelsen i New york.

Og det å dra inn seksualmoral, bibelen og at sex er for å bringe slekten videre som Kjell Tveter gjorde i innlegget, synes jeg er å gå for langt og det er mye bedre å oppfordre folk til å faktisk være seg selv enn å undertrykke hvem de er, noe som ofte kan få folk til å begå selvmord.

Jeg synes også at det er veldig bra at vi i Fredrikstad endelig også ifjor fikk Pride for første gang. Heldigvis så har de fleste unge et mye, mye bedre syn på lgbt-mennesker og jeg ville ihvertfall oppfordre folk til å faktisk være seg selv.

Happy Pride og får håpe mange av dere også vil gå i paraden i Fredrikstad i august.