– Det var ille moro å være backstage med så mange folk du har sett på tv. Jeg kan ikke røpe hvordan det endte. Det kommer på skjermen en gang i mars. Men dette er et koseprogram med plass for mye mimring og et lass med personligheter, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Takker ofte nei

– Nå har du vært med på mye rart. Hvor mange klipp har du igjen på tv-kortet?

– Hehehe, sannheten er at jeg får utrolig mange henvendelser om tv-programmer, og jeg kunne vært med på innspillinger fra april til februar hvis jeg ville. Men jeg takker nei til nærmere åtte av ti programmer. I tillegg er jo Lasse Jensen og jeg ute med Staysman & Lazz på 80–100 jobber i året. I mars dukker vi opp på «Beat for beat», og Lasse har med gitaren.

– I Nydalen nå sist var jeg der sammen med to andre fra hotellserien (deriblant Petter Pilgaard), og vi snakket om hva serien var og våre roller. Men du får treffe andre kjente fjes også. Blant annet var Arne Brimi og Bjørn Dæhlie fra «Gutta på tur» på plass.

Folket bestemmer

«Norges Beste» er programmet som skal kåre tidenes beste komiker, film og underholdningsprogram på tv – og alle blir stemt frem av det norske folk.

Øyvind Mund er programleder, og du får topp 10 i hver kategori hvor folkets vinner til slutt blir kåret.

Det loves fire begivenhetsrike kvelder med mimring, tilbakeblikk, intervjuer og opptredener.