Gå til sidens hovedinnhold

Tusen takk for tryggheten dere gir når det stormer som verst

Artikkelen er over 1 år gammel

- Tusen takk for at dere har vært enestående i å bringe det lille mirakelet vårt til verden. Verden stormer nå, men dere som jobber på sykehuset en stødig havn i den stormen, skriver de nybakte foreldrene Silje Louise Waters og Atle Ottesen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.


Vi befinner oss i en svært annerledes tid. Koronapandemien har omdefinert det normale, snudd hverdagen på hodet og har krevd mye omstilling i samfunnet. Men noen ting stopper ikke selv om resten av verden endrer seg. Midt oppe i alt dette har vi opplevd livets store mirakel. Vi har blitt foreldre til en velskapt, vakker og tøff liten jente.

I den anledning, sett opp mot den store stormen vi nå står i på verdensbasis, ønsker vi å skryte av alle dem som daglig jobber i helsevesenet, og denne gangen i særdeleshet dere som jobber på føde- og barselavdelingen på Kalnes sykehus. For selv med restriksjoner, krisetid, høye krav og et sykehus i beredskap, har vi opplevd en oppfølging og omsorg som er helt eksepsjonell.

Barnepleierne, sykepleierne og jordmødrene som jobber på barselavdelingen gjorde alt for å gi oss en så normalisert fødsels- og barselopplevelse som mulig. De ga oss trygge og gode rammer for det nye mirakelet vårt, og var til stede på en beundringsverdig måte. De viste at helsefaglig arbeid går langt utover bare det å gi medisin eller ta en blodprøve - det handler like mye om menneskelig omsorg, om den ekstra samtalen og om forståelsen for alt som kan være tøft og vanskelig i en ny livssituasjon. Alt dette har vi fått på Kalnes.

Tusen takk for at dere opprettholder en normalitet i denne unormale koronasituasjonen. Tusen takk for at dere gjør den jobben dere gjør. Og tusen takk for at dere har vært enestående i å bringe det lille mirakelet vårt til verden. Verden stormer nå, men dere som jobber på sykehuset en stødig havn i den stormen.

Les også

Politikerparet har blitt foreldre:- Alt står bra til med mor og barn, og jeg er verdens stolteste far

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.