Turnjenter fra Fredrikstad blir TV-stjerner i Japan

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

17. januar kommer 20 millioner (!) japanere til å se disse Fredrikstad-jentene på tv.

DEL

Fredrikstad Turnforening fikk nylig besøk av den største kommersielle tv-kanalen i Japan. Her ble det gjort opptak til programmet «ItteQ Let`s Challenge the World». Programmet sendes på Nippon TV – den største av de japanske tv-kanalene – og har rundt 20 millioner seere hver søndag.

– Vi fikk en forespørsel om vi ville være med og da måtte vi selvsagt takke ja til utfordringer, sier Vivi Ann Evensen i Fredrikstad Turnforening.

Et kamerateam på fem personer gjestet turnhallen. Konseptet er at programlederen skal teste ulike utfordringer.

– Vi hadde først et show med vår tropp, deretter skulle programlederen være med på et show, før det hele ble avsluttet med at alle fikk på seg elektrosjokkbånd som skulle være på under hele oppvisningen.

– Det var helt ellevilt og kanskje noe av sprøeste jeg har vært med på. Det var fullt kjør i seks timer, sier Evensen.

Hun og jentene håper nå å få en mulighet til å se det tv-sendte showet som er svært populært i Japan.

– Programlederen har gjort en rekke stunt i Japan. Nå har turen kommet til at hun skal forsøke seg på ulike utfordringer i Europa. Det var veldig gøy at de valgte ut oss. Det tar vi som et tegn på at vi har blitt lagt merke til, sier Evensen.

Fredrikstad Turnforening har ved flere anledninger deltatt i store turnfestivaler som «Gym for Life» og Gymnastrada. Om en drøy måned kan de også skryte av å ha opptrådt på nasjonal-tv i Japan.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags