Gå til sidens hovedinnhold

Trist og visjonsløst om nytt strømnett på Hvaler

Artikkelen er over 2 år gammel

Gunnar Berthelsen, Oslo, til Hvaler-ordfører Eivind Borge: – Det er liten nytte i å legge strømkabler i bakken langs er ubrukelig sykkelvei mens det blir enorme ledningsstekk over to av øyene.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Sjelden har jeg blitt mer provosert enn når brosjyre om oppgradering av strømnettet kom i posten. Når en ordfører kan stå stolt frem og glede seg til en, etter min mening, ganske ubrukelig sykkelvei, argumentere for at det blir fint å bli kvitt strømledningene langs samme strekning, mens en legger enorme ledningsstrekk over to av øyene. Helt uforståelig etter min mening.

Hadde du enda sagt, «Sorry det var dette vi fikk til», skulle jeg ikke sagt annet enn at det fortsatt er ganske visjonsløst, men ville hatt respekt for budskapet.

Lurer litt på hva du egentlig mener om sykkelveien. Skal folk sykle og gå frem og tilbake mellom brua til Kjøkøy og Bratte bakke? Hvis du ikke har gjort det, skal jeg gjerne bli med og gå fra Bratte Bakke til Rød, så du kan få føle på hvor utrygt og farlig denne strekningen er for myke trafikanter.

Dette er bare ufattelig trist og visjonsløst.

Les også

Ny gang- og sykkelsti til Hvaler: Her blir syklistene nødt til å krysse kjørebanen på Stokken

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.