- Dette var tidenes julegave. Og det som er ekstra flott er at dette er et velfortjent klapp på skulderen til alle de foreldrene som har jobbet hardt for å få til en oppgradering av håndballbanen gjennom flere år. Det er jo FAU som er mottaker av pengene, sier rektor Morten Johnsen ved Trara skole.

Medvind

Sentrumsskolen er i medvind om dagen. I løpet av senvinteren vil det bli etablert en aktivitetsflate på dagens grusbane, og samtidig gjøres det oppgraderinger av andre deler av skolegården.

På toppen av det hele kommer altså støtten fra Sparebankstiftelsen DNB til «ny» håndballbane.

– Vi er veldig glade. Det er fint at uteområdene blir så fine at de brukes også utenom skoletid. Dette er et jo et samlingssted for barn og unge i nærområdet, sier rektoren.


Deler ut millioner

Totalt vil DNB dele ut 4,7 millioner kroner til prosjekter i Fredrikstad i år. Banksjef Kjell Bjønnes har gleden av å være julenisse.

– Å dele ut disse sjekkene er naturlig nok noe av det morsomste jeg gjør i jobben. Og det er ekstra gøy fordi dette er prosjekter som kommer mange til gode, som her på Trara skole. Her kan barn og unge i nærområdet ha det moro sammen gjennom felles lek og aktivitet, og vi er veldig glade for å kunne bidra til det, sier DNB-sjefen.