Mann stakk fra stedet etter tunnelulykke

  Av
  Artikkelen er over 4 år gammel
  DEL

  Politiet har pågrepet en mann etter en ulykke på innfartsveien ved St. Hansfjelltunnelen. Ulykken skjedde før tunnelen, på Ørebekk-siden.

  Sett ved Råde

  –  Jeg ringte politiet da bilen var i Råde på grunn av ekstremt høy hastighet, forteller en tipser til Fredriksstad Blad.

  – Det stemmer at vi fikk beskjed om en pickup i høy hastighet som foretok farlige forbikjøringer, sier operasjonsleder Tom Sandberg til F-b.no.

  Bilen ble sist observert på Rådesletta, i retning Fredrikstad, før politiet igjen fikk øye på den ved Ørebekk.

  – Vi kom da mot den og patruljen snudde vest for Ørebekk. Da vi kom mot mot tunnelen så vi den kolliderte, beskriver Sandberg som samtidig understreker at politiet aldri var i hælene på bilen.

  To til sykehus

  – To personer er skadd, begge er kjørt til Sykehuset på Kalnes, en av de til traumestuen, sier operasjonsleder Tom Sandberg til F-b.no.

  En mann stakk fra stedet. Han ble pågrepet av politiet og hevder å ha stjålet bilen, opplyser politiet. De mistenker vedkommende for promillekjøring. Mannen skal også ha kjørt vinglete. Det er denne mannen som politiet antar var skyldige i ulykken. Sandberg understreker onsdag kveld at politiet ikke har en nøyaktig oversikt over hva som skjedde i hendelsesøyeblikket.

  Han er også den som ble hardest skadd etter ulykken.

  Veien stengt over en time

  – Veien vil bli stengt en stund fremover, vi har patruljer som jobber der nå, det kan dreie seg om en halvtime til en time, sier Sandberg noe etter 21.

  Rett etter klokken 22.00 er veien åpnet igjen.

  Tips Oss
  SMS: FBTIPS til 2005 Telefon: 02303 tips@f-b.no

  Artikkeltags