Fire biler involvert i en trafikkulykke på E6

KØER: Det dannet seg lange køer på E6 etter ulykken ved Moss lufthavn Rygge. Foto: Nyhetstips.no

KØER: Det dannet seg lange køer på E6 etter ulykken ved Moss lufthavn Rygge. Foto: Nyhetstips.no

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En kvinne og hennes barn ble kjørt til legevakt i Moss for sjekk etter at fire biler kolliderte på E6 ved Moss Lufthavn Rygge rett før klokka 13:00 skjærtorsdag. E6 skal være åpen for trafikk igjen nå, men man må regne med forsinkelser.

DEL

Klokken 12:50 kom det melding fra Øst 110-sentral at de rykker ut på en ulykke på E6 ved flyplassen i Rygge i sørgående felt.

– Det skal være snakk om en trafikkulykke med fire biler involvert. Vi har ikke full oversikt over skadeomfanget ennå, men det skal ikke være for alvorlig, sier vaktleder Atle Rønning på Øst 110-sentralen.

Han vil ikke spekulere på årsaken til ulykken eller om det er biler involvert som er på vei til rånefesten i Sverige.

– Det er det for tidlig å si noe om. Men ulykken skaper nok trafikale problemer, sier Rønning.

Poliitiet i Øst melder 12:55 om at det kal ikke være personskader, men også de advarer mot køer på E6  etter ulykken.

Klokken 13:25 kan operasjonsleder Tom Sandberg ved Politiet i Øst fortelle at ulykken skal ha skjedd rett ved avkjøringen til gamle Moss lufthavn Rygge.

– Det er snakk om påkjørsler bakfra. Og det er bare å anmode alle om å holde god avstand. Dere kommer ikke noe fortere frem likevel, sier Sandberg. Han legger til at det er mye trafikk på E6 sørover skjærtorsdag og at folk må ta det med ro.

Berging skal pågå nå, men trafikken er sluppet forbi ulykken. Sandberg anslår at det likevel vil være lenge før trafikken går som normalt.

Artikkeltags