Torsnes-delegasjon med drømmedag på Ullevaal

LYSTIG TORSNES-GJENG: Torsnes ILs unge fotballspillere gjorde seg bemerket på Ulleaal Stadion som supportere torsdag.

LYSTIG TORSNES-GJENG: Torsnes ILs unge fotballspillere gjorde seg bemerket på Ulleaal Stadion som supportere torsdag. Foto:

En busslast med fotballspillere fra Torsnes IL fikk en drømmedag på Ullevaal stadion torsdag, hvor det skapte stor glede at Norge slo Kypros 2–0 i åpningskampen i Nations League.

DEL

Det var en forventningsfull Torsnes-delegasjon med håpefulle fotballspillere som fikk ønsket sitt oppfylt – en landskamp på Ullevaal. Klubben var invitert som gjester av Norsk Tipping etter at Robin Ingvaldsen sendte inn denne søknaden:

– Torsnes IL er en liten klubb i Fredrikstad. Vi har en ildsjel i Roger Hansen. Han trener småguttelag og er standhaftig. Vi er en klubb med mye engasjement og ønsker, men liten økonomi, slitt klubbhus og en helt OK gressbane. Vi i klubben drømmer om en felles dag med felles gjøremål, og ser da at en dag i Oslos store arena hadde vært en oppfyllelse av Roger’s innsats for barna i klubben. Vi har lag opp til 14 år. Håper drømmen om Ullevål hadde gått i oppfyllelse, skrev Ingvaldsen.

Guttene fikk også mye å glede seg over. De ble kledd opp i supporterutstyr, samt fikk en omvisning på arenaen i forkant av matchen. De fikk også høre NRK-ikonet Arne Scheie i fri verbal dressur, før det hele ble avsluttet med kamp på de beste plasser. At kaptein Stefan Johansen scoret to mål gjorde det hele til en minnerik dag.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags