(Halden Arbeiderblad)

– Tidenes Tons of Rock-slipp! Vi er ekstremt stolte av å presentere følgende band i det første slippet til Tons of Rock 2019, og det kommer mer, skrev Tons of Rock på sine Facebook-sider mandag.

– Dyreste og største showet

Og la ut en liste toppet med storbandene KISS og Def Leppard. Sistnevnte har vært på festivalen på Fredriksten festning før. Kiss er et av bandene som har et potensial som trolig var for stort i forhold til hva det er plass til av publikum i festningen.

Det fargerike bandet var en gang verdens største rockeband og tidligere i høst annonserte de at de i høst skulle legge ut på sin aller siste turné.

– Det kommer til å bli det dyreste, største showet vi noensinne har gjort, sa de ifølge VG.

– Ekstremt stolte

– Vi er ekstremt stolte over at KISS vil legge denne konserten til Tons of Rock. Millioner av Kiss-fans verden over har lenge fryktet at dagen vil komme. Dagen da tidens mest ikoniske hardrock band forteller verden at de legger opp. Men er det noen som går ut med et smell så er det virkelig KISS. Alle som har tatt i en gitar eller hørt på rock har et forhold til dette bandet, sier bookingsjef Jarle Kvåle.

Tons of Rock har de siste fem årene blitt arrangert i Fredriksten festning. Men fra og med 2019 vil festivalen foregå på Ekebergsletta i Oslo. Der er det plass til potensielt 30.000 mennesker samtidig mot en maksbegrensning på cirka 12.000 i Halden.