Gå til sidens hovedinnhold

Toget – et sjansespill

Artikkelen er over 2 år gammel

Eva Johannessen: – Det nye navnet "Vy", kan jo være en vy, et håp om at det en gang i fremtiden vil bli; det går alltid et tog og ikke som nå, at det står alltid et tog.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Er det noen som tør å ta toget hvis de har en avtale et annet sted?

Etter at jeg flyttet hit har jeg ikke tatt sjansen på å ta toget når jeg har en avtale i f.eks. Oslo. En gang tok jeg toget på hjemvei, da stanset toget rett etter at det hadde forlatt Oslo S. Det ble stående i 20–30 minutter uten at det ble gitt noen opplysninger. Jeg tar bussen, den er i rute.

Alt som går på skinner er ekstremt sårbart, enten det er tog, trikk eller T-bane. Signalfeil, kjøreledninger som har falt ned, strømløst, feil med sikring, solslyng osv. Noen ganger er det snøen som skaper problemer. Er dette virkelig noe å ofre enorme pengesummer på? Er det liv laga?

Det er hyggelig å ta toget, men da bør man ha god tid. Noe for en koselig sommertur. Det nye navnet «Vy», kan jo være en vy, et håp om at det en gang i fremtiden vil bli; det går alltid et tog og ikke som nå, at det står alltid et tog.

Kommentarer til denne saken