Gå til sidens hovedinnhold

To punkter bør forbedres på fint veianlegg på Ørebekk

Artikkelen er over 1 år gammel

Enok Bekkevold har klare utbedringsforslag. Videre er han kritisk feltene +2 og +3,5 tonn. – Det er jo ikke kø lenger, og denne bytting av felt fram og tilbake vil bare skape farlige situasjoner.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Veianlegget på Ørebekk har blitt utrolig fint, fantastisk at vi har fått til dette i Fredrikstad. Men det er et par punkter som ikke er bra:

■ utkjøringen mot Sentrum fra rundkjøring på «toppen» ved Ørebekk er alt for krapp, her vil store biler og trailere få store problemer.

■ gangfeltet ved samme rundkjøring er veldig uoversiktlig for trafikanter som kommer fra Sentrum og skal til Gressvik, rekkverket gjør at personer som kommer fra Gressvik og skal over mot Pancoveien er delvis skjult fram til de dukker opp i veibanen.

I tillegg må både +2 og +3,5t skrinlegges for å få maks. utnyttelse av to felt begge veier. Det er jo ikke kø lenger, og denne
bytting av felt fram og tilbake vil bare skape farlige situasjoner. Ren Gressvik- og Mosse-fil ut av byen, ren Sentrum- og Kråkerøy-fil inn mot byen må være et krav.

Ved å fjerne +2 og +3,5 vil trafikken flyte enda bedre begge veier, og man unngår farlige situasjoner.

Les også

Her er alt du bør vite om bomringen rundt Fredrikstad

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.