FFK-Rekdal senket Sverige med to mål

KAPTEIN: Thomas Rekdal var kaptein for G17-landslaget, da de slo Sverige 4-0 mandag.

KAPTEIN: Thomas Rekdal var kaptein for G17-landslaget, da de slo Sverige 4-0 mandag.

Artikkelen er over 1 år gammel

FFK-kometen Thomas Rekdal (17) scoret det første og siste målet, da Norges G17-landslag lekte seg til en 4–0 triumf over Sverige på La Manga.

DEL

Det var Thomas Rekdal som tok ansvar, da Norges U17-landslag fikk en etterlengtet opptur på spansk gress. På et frispark fra 18 meter dundret FFK-spilleren inn ledermålet.

– Det var ganske jevnt før pause, men vi slapp ikke Sverige til så mange sjanser, sier G17-landslagstrener Gunnar Halle til fotball.no.

Scoret på nytt frispark

Kaptein Rekdals mål var det eneste før sidebytte, men etter at Noah Holm økte til 2–0 15 minutter ut i 2. omgang hadde Norge full kontroll. Joshua Kitolano scoret Norges tredje goal, før Rekdal satte inn sitt andre mål på et frispark.

(Se målene i videovinduet under)

– Det smakte godt med en seier nå. Vi spilte i perioder godt i de første kampene også, men vi fikk ikke med oss resultater, derfor var det ekstra godt å slå Sverige. Nå tar vi med oss en god opplevelse på veien mot eliterunden i EM-kvalifiseringen, sier Halle.
– I denne kampen hadde vi bedre uttelling enn i de to første kampene. Guttene har jobbet godt hele, legger han til.

Til Hellas i mars

Nå venter en treningssamling på Fagernes i slutten av februar, før G17-landslaget skal spille eliterunde i EM-kvalifiseringen. Eliterunden spilles i Hellas i perioden 21. til 27. mars. I tillegg til vertslandet Hellas, er Tyskland og Skottland Norges motstandere. Gruppevinneren, samt de sju beste toerne går videre til EM i England i mai.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags