Gå til sidens hovedinnhold

Førpremiere: Ny musikkvideo fra Terje Formoe

Artikkelen er over 3 år gammel

Her kan du se den splitter nye musikkvideoen til låta «Som en hvitkledd sommerfugl».

For en måned siden kom «Hjemvendt», den siste soloplata til Terje Formoe. Mandag kommer musikkvideoen til låta «En hvitkledd sommerfugl», men du kan se den her alledrede i dag.

Se videoen lenger ned i saken.

– På et eller annet vis har alt som har med denne plata å gjøre endt opp med å skje i Gamlebyen, forteller Terje Formoe.

Hjemme

Hjemvendt er spilt inn i platestudioet til Kyrre Fritzner i Gamlebyen.

– Vi er begge fredrikstadgutter, og jeg ville gjøre noe sammen med han. Da ble det å lage plate i studioet hans. Når jeg er i Kristiansand reiser jeg alltid hjem når jeg skal til Fredrikstad, og er jeg i Fredrikstad er Kristiansand hjemme. Jeg har to hjem, men det er jo Fredrikstad jeg kommer fra.

 

Hel-lokalt album

Da Formoe trengte et bilde til coveret på plata falt valget på Terje Jensen, som tilfeldigvis holdt til i Gamlebyen. Og da en musikkvideo skulle lages ble også den produsert lokalt.

– Jeg spurte Dag Solheim om han visste om noen som kunne lage videoen, forteller Formoe.

– Han fortalte meg om Lucky View, og valget falt på dem. Jeg visste ikke hvor de holdt til, men da det viste seg at det var Gamlebyen var plata komplett, ler han.

Møter drømmedama

Ideen for hvordan videoen skulle se ut var det han selv som hadde. Han ville komme over vindelbroen, og han ville møte det som skulle være drømmedama. Produksjonsfirmaet satt i gang med å caste en skuespiller til rollen som den vakre kvinnen, og da Formoe så hvem som ble valgt måtte han le igjen.

– Det var Cathrine Iversen som er med i Secret Garden, bandet til min gode venn. Det var perfekt.

Produksjonen tok Lucky View seg av, og historien i videoen ender der han ville den skulle ende; han møter drømmedama.

– Jeg er veldig fornøyd, og synes den ble fin. Nå slippes den i morgen og jeg håper mange ser på den og koser seg med plata, avslutter han.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.