Gå til sidens hovedinnhold

Tendensiøst av Gunnar Bodahl-Johansen

Innlegget til Gunnar Bodal-Johansen hvor han trekker sammenligningen mellom indremisjonen og arbeiderbevegelsen, er både useriøst og tendensiøst.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Han må gjerne forklare hvordan han ble hjernevasket av indremisjonen da han vokste opp. Men samtidig å fastslå at de samme forholdene eksisterer i Fredrikstad Arbeiderparti er ikke bare feil – men er noe han har null forutsetning til å uttale seg om. Og det er respektløst overfor de mange av oss som investerer mye tid på å sette seg inn i de sakene som diskuteres internt på gruppemøtene og andre arenaer. Jeg har til gode i det hele tatt å oppleve følelsen av partipisk. Det blir selvsagt diskutert fritt samtidig som det til tider også er uenigheter.

Les også

Bevegelser disiplinerer sine tilhengere

Jeg er takknemlig for at vi har en vaktbikkje av en presse. Og jeg har flere ganger tatt til orde for å øke pressestøtten mangegangeren for å sikre uavhengighet og tilstrekkelig kvalitet slik at journalistikken blir både etterrettelig og informativ. I disse fake news-tider er dette stadig viktigere. Selvsagt skal posisjonen sees i kortene. Jeg regner med at Bodahl-Johansen mener også dette gjelder opposisjonen? Jeg har for eksempel til gode å se noen kritiske blikk på at hans eget parti har levert en lovlighetsklagere uten engang å henvise til hvilken lov de mener skulle være brutt.

Alle er man preget av sine oppvekstvilkår. Jeg er glad jeg vokste opp i et hjem og miljø uten noen som helst verken instruksjoner eller restriksjoner på hva jeg skulle mene. Dette tror jeg gjelder for de aller fleste av oss i dette landet, og står seg selv om man blir med medlem av politiske partier. Jeg er med for å drive politikk, ikke la meg gjete av en hyrde. Det er ikke alltid slik at på seg selv kjenner man andre, Bodahl-Johansen!

Kommentarer til denne saken