Gå til sidens hovedinnhold

Telting på Storesand: Det aller meste har fungert bra

«Vi registrerer at enkelte er skuffet over at muligheten til sesongtelting er tatt bort. Dette er en nødvendig omlegging ut fra dagens regelverk.»

Debattinnlegg Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi har lagt bak oss en flott sommer på Storesand. Aldri før har vi registrert så mange gjester i telt og hengekøye! Det aller meste har fungert bra, men dessverre har det også vært noen utfordringer. De fleste har blitt løst underveis og tilbakemeldingen fra gjestene har i all hovedsak vært positive.

Oslofjordens Friluftsråd, Ytre Hvaler nasjonalpark og Hvaler kommune skal nå i fellesskap oppsummere erfaringene og planlegge neste års sesong. Vi vil selvsagt ta med oss alle tilbakemeldinger for å forbedre gjestenes opplevelser. Vi registrerer at enkelte er skuffet over at muligheten til sesongtelting er tatt bort. Dette har vi forståelse for, men som vi har fortalt gjennom flere intervjuer og innlegg i avisene, er dette en nødvendig omlegging ut fra dagens regelverk.

Telting på Storesand skjer i en nasjonalpark og reguleres også av bestemmelsene i Friluftsloven. Innenfor disse rammene vil vi legge til rette for at flest mulig skal få mulighet til å nyte friluftslivet på Storesand også i fremtiden.

Kommentarer til denne saken