Gå til sidens hovedinnhold

18. året i Hakkebakkeskogen

Artikkelen er over 3 år gammel

Sommerstarten er ikke den samme uten «Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen». Nå er det 18. gangen på rad, så i noen familier er det tredje eller fjerde generasjon som kommer.

Det er like sikkert som julaften og 17. mai. Vandreteater i Bratliparken byr på litt spenning, litt humor og en dose musikk, til glede for store og små. For de første som var med og spilte, kommer i dag med egne barn for å se forestillingen. Og klaffer det, så kanskje bestemor og oldemor er med også.

Talina Hansen Skogseth forklarer:

– Det har gått 18 år siden jeg bestemte meg for å lage teater i Bratliparken. Siden har vi spilt hver eneste sommer. Foreldre som hadde med sine barn den gang, har nå blitt besteforeldre – og de som var barn, har nå blitt foreldre. Og i år var det audition for nye ekornbarn igjen, med over 30 interesserte. Det er tre år siden sist jeg plukket med meg åtte nye barn, Men de vokser jo til, sier Skogseth.

Premièren er fredag 9. juni, og det spilles åtte ganger frem til søndag 18. juni, med doble forestillinger første søndag og andre helg.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.