Tarik med ny tillit på landslaget – her er hele troppen

NY LANDSKAMP: Tarik Elyounoussi får tillit til kampene mot Kypros og Bulgaria. Foto: Håkon Mosvold Larsen

NY LANDSKAMP: Tarik Elyounoussi får tillit til kampene mot Kypros og Bulgaria. Foto: Håkon Mosvold Larsen

Artikkelen er over 1 år gammel

Tarik Elyounoussi (30) får ny tillit av landslagssjef Lars Lagerbäck som har plukket ut 23 spillere til nasjonsligakampene mot Kypros og Bulgaria.

DEL

Norge møter Kypros på Ullevaal stadion 6. september og Bulgaria borte 9. september.

- Troppen bygger naturligvis på det vi har gjort det siste året og spesielt vårens fire kamper. Nå har vi en stamme på cirka 30 spillere. Det finnes alltid plass til nye, men dette uttaket bygger på det vi har gjort det siste året. Det er ingen store overraskelser, sier landslagssjef Lars Lagerbäck.

Norge står med fire strake seire og Lagerbäck tar med seg mye inn mot Nations League-oppgjørene i høst. 

- Det er fantastisk bra at vi fikk fire seire på rad, men det handler også mye om prestasjon. Jeg synes vi har blitt bedre og bedre, samtidig som vi har hatt noen svakheter vi skal jobbe videre med, sier han. 

- I Nations League er det bare seks kamper. så hver kamp blir viktig siden det er så få poeng å spille om. Å få en bra start er derfor veldig viktig, sier landslagssjefen.

Her er Lagerbäcks tropp:

Målvakter:

Rune Almenning Jarstein (Hertha Berlin), Sten Grytebust (OB), Ørjan Nyland (Aston Villa).

Utespillere:

Kristoffer Ajer (Celtic), Omar Elabdellaoui (Olympiakos), Martin Linnes (Galatasaray), Birger Meling (Rosenborg), Håvard Nordtveit (Hoffenheim), Tore Reginiussen (Rosenborg), Sigurd Rosted (Gent), Jonas Svensson (Alkmaar), Sander Berge (Genk), Mohamed Elyounoussi (Southampton), Iver Fossum (Hannover), Markus Henriksen (Hull), Stefan Johansen (Fulham), Fredrik Midtsjø (Alkmaar), Ole Kristian Selnæs (St. Etienne), Martin Ødegaard (Vitesse), Tarik Elyounoussi (AIK), Bjørn Maars Johnsen (Alkmaar), Joshua King (Bournemouth), Alexander Sørloth (Crystal Palace).

PS: Tarik Elyounoussi har fortsatt til gode å tape i den hjemlige serien. Solna-klubben topper tabellen etter 13 seirer og seks uavgjorte resultat.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags