Elyounoussi herjet i storseier

Tarik Elyounoussi AIK

Tarik Elyounoussi AIK Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tarik Elyounoussi noterte seg for én målgivende pasning og var involvert i tre av fire mål da AIK tok et skritt nærmere ligaseier.

DEL

AIK festet ytterligere grep om tabelltoppen da de knuste Dalkurd 4-0 borte i søndagens seriekamp. Tarik Elyounoussi var svært toneangivende for sitt lag, og selv om nordmannen ikke kom på scoringslisten er det han det snakkes om etter kampen.

Han var involvert i tre av scoringene og leverte én assist da han slo luka på en Dalkurd-spiller til Daniel Sundgren, som spilte videre til Kristoffer Olsson som satte inn 1-0.

Elyounoussi hadde også et skudd i stolpen. Den tidligere Fredrikstad-, Lillestrøm- og Rosenborg-spilleren viste for alvor at han er en viktig brikke for laget som ligger an til å vinne Allsvenskan. De ligger på toppen av tabellen med åtte poeng ned til Norrköping når det gjenstår seks seriekamper.

4-0-scoringen kom etter at Elyounoussi var byttet ut.

Flere nordmenn i aksjon

Også Niklas Gunnarsson og Fredrik Ulvestad var i aksjon i kveld. Begge spilte 90 minutter da deres Djurgården tapte 0-2 hjemme mot Østersund.

Oliver Berg spilte 69 minutter da hans GIF Sundsvall spilte 0-0 borte mot Uwe Röslers Malmö. Andreas Vindheim var ubenyttet reserve for Malmö.

Djurgården ligger nå på 8.-plass, ett poeng bak GIF Sundsvall. Malmö ligger på tredje.

(©NTB)

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags