Tarik møter Celtic

Av

Tarik Elyounoussi, Daniel Granli og AIK er videre til siste kvalifiseringsrunde i europaligaen. Der venter Kristoffer Ajer og Celtic.

DEL

AIK sikret avansementet med 1-1 hjemme mot Sheriff fra Moldova. Svenskene vant borteoppgjøret 2-1 og kunne dermed juble for avansement med 3-2-seier sammenlagt.

Tarik Elyounoussi og Daniel Granli spilte hele kampen for AIK torsdag. Elyounoussi fikk et korrekt gult kort da han rev ned en Sheriff-spiller for å stanse en kontring like etter pause.

Nabil Bahoui sendte det svenske hovedstadslaget i ledelsen etter fint kombinasjonsspill med Henok Goitom. Gabrijel Goban skapte spenning da han utlignet i sluttminuttene, men gjestene klarte ikke å sikre ekstraomganger.

I neste runde venter den skotske storklubben Celtic for AIK. Glasgow-laget røk ut av mesterligakvalifiseringen mot rumenske Cluj tirsdag. Som vanlig var Kristoffer Ajer i Celtics lagoppstilling.

Ståle Solbakken og FC København røk også ut av mesterligakvalifiseringen tirsdag. Nå venter Riga i kampen om europaligaspill. Abdisalam Ibrahim er på lån i den latviske klubben.

Artikkeltags