Gå til sidens hovedinnhold

Tamburen årets skjenkested i Fredrikstad

Tamburen tildelt prisen som årets skjenkested i Fredrikstad

Artikkelen er over 5 år gammel

Byens eldste skjenkested Tamburen i Gamlebyen har fått en ansiktsløftning. Fredag ble de også hedret.

Søndag åpnet Tamburen igjen dørene etter at de har pusset opp.

– Det har vært en innholdsrik uke, hvor fredagen ble et høydepunkt, fastslår daglig leder Marie Høvik overfor Fredriksstad Blad.

– Verdige vinnere

Under Fredrikstad Bryggeriets venners årlige utdeling på Gjærhuset ble Tamburen premiert som årets skjenkested i Fredrikstad, mens Meny på Wilbergjordet fikk diplom som årets utsalgssted.

– Begge verdige vinnere som vet å ivareta Fredrikstads stolte tradisjoner og på en utmerket måte fremme lokalpatriotismen, skyter Dag Solheim i juryen.

Flere stamkunder

Marie Høvik er stolt over utmerkelsen, som vil få hedersplass i de nyoppussede lokalene.

– Det er naturligvis veldig hyggelig å bli verdsatt på en slik måte. Tamburen er en folkelig pub, hvor mange finner seg til rette, sier Hvaler-kvinnen som for to år siden overtok driften av det populære vannhullet.

– Å finne en balanse mellom det å være en lysebrun pub og en kafé skal alltid ligge i bunnen. Samtidig er vi glade for at vi har flere stamkunder. De skal ivaretas, poengterer den daglige lederen.

Er en institusjon

Tamburen er en institusjon i Gamlebyen. Den har også opparbeidet seg et rykte som en samlingsplass for fylkets jazzelskere.

– Tamburen ble åpnet i 1949 og det er med stolthet jeg har fått muligheten til å drive Fredrikstads eldste skjenkested videre, sier Høvik som har fått mange positive tilbakemeldinger fra gjestene etter at lokalene har fått en ansiktsløftning.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.