Takket være koronaen...

«Takket være koronaen» kunne Ingeborg Walther benytte seg av en tom Skjeberg Folkehøyskole til øving før Stjernekamp. Nå ønsker Fredriksstad Blad å komme i kontakt med deg som har opplevd noe positivt på grunn av korona.

«Takket være koronaen» kunne Ingeborg Walther benytte seg av en tom Skjeberg Folkehøyskole til øving før Stjernekamp. Nå ønsker Fredriksstad Blad å komme i kontakt med deg som har opplevd noe positivt på grunn av korona. Foto:

Kanskje du endelig fikk reist på Norgesferien du alltid har hatt lyst til? Fant du kjærligheten mot alle odds, eller var det akkurat dette året du fikk tid til å skaffe en valp? Fredriksstad Blad ønsker å komme i kontakt med deg som har opplevd noe positivt takket være korona.

DEL

Da Stjernekamp-aktuelle Ingeborg Walther gjestet podkasten «Hør Her!», fortalte hun blant annet at koronaen gjorde så hun fikk ekstra god mulighet til å forberede seg før konkurransen.

– Jeg fikk vite at jeg skulle være med i februar, og jeg begynte å øve i mars. Da dro jeg til folkehøyskolen (Skjeberg journ.anm) som pappaen min jobber på – der ble det lockdown så alle dro jo hjem. Da fikk jeg hele den folkehøyskolen for meg selv, og da brukte jeg bare hele sommeren til å øve dritmye på hiphop og opera, forteller Ingeborg.

– Vi skal ha en serie i Fredriksstad Blad snart som skal hete «Takket være koronaen», om hva folk har opplevd av bra ting på grunn av korona. Så kan vi si at du, takket være koronaen, fikk øvet sinnssykt mye på Skjeberg Folkehøyskole, og kom helt til tredjeplass i Stjernekamp?, kontrer FBs redaktør René Svendsen.

– Ja, den kan du få av meg!

Uvisst tid

Dette året har mest sannsynlig ikke blitt helt som de fleste forestilte seg.

På en eller annen måte har vi alle kjent hvordan pandemien har påvirket den hverdagen vi var så godt vant med – og muligens tok litt for gitt.

Avstanden har blitt større, klemmene færre og samlingene mindre.

Scener, arbeidsplasser, klasserom, idrettsarenaer og dansegulv har stått tomme.

Ord som kohort, karantene og hjemmekontor er blitt en del av dagligtalen vår.

I månedene som kommer har vi stadig en rekke spørsmål vi ikke vet svaret på ennå.

Har du opplevd noe positivt?

Men til tross for at koronaen har snudd det meste på hodet, kan det jo også hende at du har fått noe godt ut av dette annerledesåret?

I desember har Fredriksstad Blad lyst til å fortelle historiene om dem som har opplevd noe positivt takket være korona.

Kanskje du fikk reist på Norgesferien du alltid har hatt lyst til? Fant du kjærligheten mot alle odds? Besteg du det fjellet du alltid har drømt om? Eller hadde du endelig tid til å skaffe en valp?

Da håper vi at du som har en god historie, stort eller smått, tar kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Skriv til pernille.storhaug.dalene@amedia.no eller ring Pernille på 478 18 725.

Kjenner du noen som du mener har en spennende historie? Tips oss gjerne da også, så tar vi kontakt for å høre om han/hun/de vil fortelle historien.

Fortell gjerne litt om hva du har opplevd, og legg ved kontaktinformasjon med fullt navn og telefonnummer. Tipser du om andre, er det viktig at du oppgir kontaktinformasjon til de du tipser om.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken