Jeg vil begynne med å takke alle dere som gav Frp og meg deres stemme ved årets stortingsvalg. Det at dere valgte å gi meg deres tillit, og at jeg i fire nye år får lov til å representere dere på Stortinget, det er et oppdrag jeg er ydmyk over, men absolutt klar for.

Selv om valget sannsynligvis fører til at Norge får en sosialistisk regjering som jeg er redd for vil føre landet i gal retning på mange viktige områder, så skal jeg kjempe. Jeg skal kjempe for de sakene jeg løftet frem i valgkampen, og som gjorde at dere som velgere sørget for at Frp i Østfold gjorde det bedre enn vi gjorde det nasjonalt.

Kampen for å redusere skatter, avgifter og offentlige inngrep vil alltid være en rettesnor for Frp og meg. Landet vårt trenger politikere som vil stoppe sløsingen og bygge Norge. Selvfølgelig har verdens rikeste land råd til medisiner og behandling til dem som trenger det. Vi har råd til gode veier og jernbane, uten bompenger. Det handler om prioriteringer, og som stortingsrepresentant vil jeg alltid kjempe for at hvert enkelt individ skal få bestemme mer over sitt eget liv. Jeg tror ikke at politikere og byråkrater vet bedre enn folk flest.

Jeg ser derfor frem til å være deres ombudsmann de neste fire årene. Det er bare å kontakte meg hvis du har store eller små saker du vil ta opp. Det er dere velgere som er sjefene til oss politikere, og jeg vil takke dere for gjenvalget.