Takk kjære frøken Britta Tharaldsen!

Av
DEL

minneord Takk kjære frøken Britta Tharaldsen, som valgte oss "guttær på Nabbetorp"som første gangs lærerinne 21 år gammel. Du kom direkte fra lærerskolen og overtok oss førsteklassinger av viltre Nabbetorp-guttær, og det gjorde du med glans.

Vi ble meget glad i deg, og det tror jeg også du ble i oss.

Kjempeflott dame som vi Nabbetorp-guttær aldri vil glemme, og det samme gjaldt deg. Samme når vi møtte deg intill den tragiske trafikkulykken på Begby var du alltid blid og husket oss igjen alle sammen.

Du har vært en selvskreven gjest på alle våre jubileumsfester, og senest nå på vårt 60-års jubileum, fra vi gikk ut fra Nabbetorp skole var du vår mest opplagte lærer som husket mange av de flotte minner vi sitter igjen med.

Hvem husker vel ikke "Prinsesse vil ikke", hvor frøken Britta Tharaldsen var regisør. Du var også meget sosial, og tok med deg eleven som du syntes trengte ekstra omsorg, og dro til byen og kjøpte nye klær til han.

Det er ikke mange uker siden sist jeg traff deg på Øssia, og du kjente meg igjen med en gang. Det siste du sa til meg var at du nå gikk og gledet deg til at vi skulle arrangere 70-års jubileum. Var hun like "fresk" som nå 89 år, var hun klar for en ny fest?

Vi takker deg for alle kjempehyggelige minner vi har hatt Britta, og lyser fred over ditt minne.

For "Nabbetorp-guttær" i 75 års alderen som aldri vil glemme Britta Elisabeth Taraldsen (gift Henriksen).

Arne Fred Buskoven

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken