Fargerik og lekker trolldom

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Historien om Dorothy som havnet i Oz og trengte magisk hjelp gikk unna på 75 minutter på Blå Grotte. Det er raskere enn i filmen fra 1939.

DEL

Over 100 utøvere fra Dance In og Studio 75 satte sitt preg på scenen i Grotta tirsdag kveld. «Trollmannen fra Oz» ble både fargerik og lekker.

Camilla Vogt Chylie og Connie Kjærnes har hatt en stor jobb med å sette sammen 21 enkeltnumre til en forestilling som både skal formilde en kjent historie, men som også skal vise frem bredden i hva Studio 75 driver med, inkludert Dance In. Og aldersspredningen er fra fem år til godt voksne. Jentene er i suverent flertall.

Se stort bildegalleri:

En fest

Våre pedagoger har tolket, tenkt, improvisert og koreografert sin del for sine elever. Det har vært en fest, sier Vogt Chylie.

Og en kan ikke annet enn å la seg bedåre av de aller minste som savner litt på synkroniseringssiden og ser en smule fortapte ut, men som presterer med hele familien på plass i salen. Det er ikke bare-bare å være på en scene når du er fem år.

Lyssettingen fra Joakim Johansen var strålende levert, og musikken underveis var akkurat så variert som den kunne og burde være. Fra jazzballader til klassisk ballettmusikk, charleston til mer rocka og hiphop.

Jobbet hardt

Våre dansere har jobbet hardt for å fylle sine hovedroller, og jeg mener de formidlet både kløkt, mot, kjærlighet, tilhørighet og samarbeid, understreker Vogt Chylie.

Karoline Nordbø hadde rollen som Dorothy. Tinnmannen ble spilt av Julie M. Sommerfugl, løven av Olivia Hansen og fugleskremselet av Sanne A. Landgraff. Sanne hadde også tatt koregrafiansvar for jazzdansinnslag. Magnus Rande spilte trollmannen, og han hadde også koreografert sitt hiphop-nummer som trollmann, men også for de to unge gruppene.

Ingvild Garmo Nilsson og Ronja Angelica Holmen spilte snill og ond heks og hunden ble gestaltet av Hanna Sofie Kristiansen.

Familie og venner applauderte voldsomt da eventyret danset seg inn til siste takt.

Artikkeltags