Først vil jeg rette en stor takk til Bjørn Olaf Skauen og også Tveter som tidligere har skrevet viktige og fornuftige innlegg rundt den militante politiske bevegelsen LHBT/FRI. Jeg føler med dere når dere møter kraftig motbør fra det store mindretallet som har tusen mikrofonstativ å utfolde seg gjennom. Og ikke minste har de de venstreliberale mediene, kjendiser og en del politikere i ryggen.

Da er det lett å tøffe seg slik Aleksander Eide og hans spisskollega Kristoffer Mathisen som begge opererer som NGO-ministere for LHBT/FRI her i Fredrikstad. De får for øvrig mye spalteplass her i FB. Jeg leser i flere av innleggene mot Skauen at de som skriver selv lever ut en homoseksuell livsførsel, så at man skal skulle forvente selvinnsikt og objektivitet fra den kanten, er fullstendig usannsynlig. Det blir nesten for dumt!

Jeg ser som vanlig at Eide omgår fakta og logikk og kommer med svadasvar og får det bare til å handle om hva man selv føler og mener er rett. Men nå er det slik at hva man føler ikke alltid er rett, ei heller riktig. Han omgår så godt han kan å svare direkte på det man blir utfordret på, og bruker heller stråmenn og hersketeknikker for å finte ut folk. «Vi lever i 2019», ja, det samme sa dere i 2009 også, Eide. Ja, vi er noen forferdelige mørkemenn som våger å stille spørsmål rundt ting. Huff og uff!

Men nå er det slik at følelser og meninger ikke er vitenskap, Eide. Vitenskapen taler faktisk imot dere. Under ingen omstendigheter noen gang har to menn eller to kvinner kunnet få barn. Hvis så, så må du tro på mirakler. Jeg velger å tro på det som er rett og fornuftig. Man er heller ikke «født» homofil, det heter homoseksuelt utøvende. Jeg har aldri lest noe sted at det er en stor vitenskapelig konsensus rundt som støtter opp om dette. Hvis ikke forskeren har en politisk agenda bak sin forskning, men slikt tar jeg ikke seriøst.

Jeg ser ingen konsekvenstenkning, kun ren skjær egoisme der alt handler om å tilfredsstille seg selv uansett hva.

Det er heller et resultat av arv og miljø, mangel på sterk farsfigur, et ødelagt følelsesliv, forvirring, psykiske problemer blant annet. Og en god del har også opplevd overgrep. Så det er et stort lerret å bleke. Denne alvorlige problematikken rundt LHBT/FRI er jo også tydeligvis et tema man ikke kan snakke om uten bli angrepet av de politiske korrekte og venstreliberale. Hvis de er så avslappet med det de driver med, så burde de tåle å bli utfordret uten å fly i fistel.

Nå har de til og med lover som kom i januar 2018 som snart gjør det slik at man kan få bøter og fengsel for å kritisere dem. Så da skal sosionompolitiet bruke masse tid og ressurser på å «lete» opp folk som sier sin mening. Helt vilt og udemokratisk! Dette er Norge og ikke gamle Sovjet, trodde jeg da.

FN-konvensjonen sier også at et barn har rett til å kjenne sitt opphav. Altså en mor og far. Jeg er så enig med Skauen i at det er uønsket at barn i barnehagen skal bli indoktrinert med sosiale eksperimenter slik LHBT/FRI ønsker. Barn på det stadiet er ikke «fordomsfulle» som man er så opptatt av og burde være fritatt fra å måtte ta stilling til ting de overhodet ikke skjønner noe av. Det snakkes blant annet om at selvmordsraten er høy, spesielt rundt transer. Her skylder man på fordommer igjen, men i realiteten handler det om at de ofte sliter med alvorlige psykiske problemer. Jeg har lest om at mange av dem lider av schizofreni, da man ofte inntar en annen eller flere identiteter. Men det skal man ikke snakke om for det passer ikke inn med narrativet til LHBT/FRI.

Hvis vi skal snakke i det store, så ser jeg på LHBT/FRI som en trussel mot vår vestlige sivilisasjon. Der deres mål er å utradere den naturlige judeo-kristne kjernefamilien bestående av mor-far-barn. Og som nevnt flere ganger skape et samfunn med fri uhemmet seksuell utfoldelse. Jeg ser ingen konsekvenstenkning, kun ren skjær egoisme der alt handler om å tilfredsstille seg selv uansett hva. Man tenker ikke på hvilke konsekvenser det har for en selv eller samfunnet rundt en.

Dessverre har vi en haug med håpløse undermålere av noen politikere som styrer landet som helt har glemt sitt moralske kompass og hva vårt land er bygd på. De er mest opptatt av å være mest mulig politisk korrekt slik at de kan sanke stemmer, å selge sjelen og integriteten sin på veien er visst ikke så farlig. Vi trenger en total politisk utskiftning i Norge og en ny sterk autoritær leder. Et land bygget på verdikonservative verdier og som setter ned foten for ødeleggende elementer i samfunnet. Jeg ser til foregangsland som Polen og Ungarn der man verner om og fremmer familien. Jeg blir nærmest rørt av deres ledere som virkelig bryr seg om grunnfundamentet i samfunnet, da jeg blir påminnet om hvor amoralsk det har blitt her i Norge på disse områdene. Spesielt sterkt var det da jeg så Jaroslaw Kaczynski på TV si med beveget røst «En Mann, En Kvinne».

Avslutningsvis kan jeg fortelle Eide og Co at utrolig mange i Norge begynner å bli mektig lei av at dere turer frem som elefanter i glasshus for å presse deres livsførsel ned i halsen på folk med Pride-parader og det ene og det andre, inkludert folk som lever samme livsførsel som deg selv. Jeg har lest artikler fra andre homoseksuelle som føler Pride driter dem ut og de opplever det som et freakshow der det går mest på seksuell ekshibisjonisme. Problemet er at en god del her til lands ikke tør å si meningen sin grunnet slike sammenrottende innlegg som du og dine kommer med mot Skauen. Jeg personlig har ikke noe imot noen, men det betyr ikke at jeg liker eller bifaller hva folk gjør for det. There is a difference, bare så du vet det!