– Taket er 216 deltagere, og nå er det omtrent 45 plasser igjen. Det går unna på plassene, så om du er på gjerdet oppfordrer jeg til å melde seg på så fort som mulig, sier Brevik, som er primus motor for turneringen som foregår på Gamle Fredrikstad Golfklubb den 28. august.

Målet med turneringen er som sagt å samle inn penger til de tre klubbene FBK, FFK og Stjernen. Ambisjonen var å samle inn 100 000 kroner til hver av idrettslagene, og foreløpig ligger de godt an.

– Jeg merker at sponsorene har lyst til å være med på dette, og vi ligger per nå an til å samle inn over den foreløpige summen, sier han lurt.

Fete premier – og alle kan være med

Ettersom alle sponsorene ikke er i mål, er ikke det endelige premiebordet klart. Men allerede har det kommet inn en rekke fete premier man kan vinne på ulike måter.

– Blant annet kan du vinne elbil-lader, elektriker for en dag, et gavekort verdt 10 000 kroner på Støtvig hotell, og lignende. Det viktige er også at man ikke bør være en stor golfspiller for å verken være med eller vinne – dette er virkelig noe for alle, understreker Brevik.

Show på City Scene

Etter turneringen blir det bankett og show med toretters middag på City Scene.

– Og det blir helt suverent. Her kan de som har meldt seg på også ta med seg sine respektive, så det blir en helaften, lover han, og legger til:

– Påmelding vil skje gjennom Golfbox, hvor alle vil få like muligheter. En påmeldingsavgift på 1.000 kroner inkluderer en golfrunde med mat og drikke underveis, samt bankett med middag og et skikkelig show for å avslutte en fin dag, avslutter Brevik.

Påmelding kan gjøres ved å trykke på denne linken.