Tsjekkisk back klar for Stjernen

Jan Snopek er ferdig  i Stjernen.

Jan Snopek er ferdig i Stjernen.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Jan Snopek (36) er klar for spill i Stjernen. - En rutinert spiller, som har mange kamper på høyeste nivå i den finske og tsjekkiske ligaen, sier Stjernen-trener Magnus Sundquist. Dessuten har forwarden Lasse Fjeldstad signert for klubben.

DEL

Tjekkeren kommer til Stjernen fra det kazastanske laget Beibarys Atyrau, og er trolig klar til torsdagens kamp mot Sparta. Snopek er 193 centimeter høy, og veier over 100 kilo.

- Jeg ble glad, og var umiddelbart interessert da Stjernen kontaktet meg. Jeg synes klubbens planer er spennende, selv om jeg ikke kjenner den norske ligaen så godt, sier Snopek via en pressemelding sendt ut fra Stjernen i formiddag.

Trener Sundquist er strålende fornøyd med å ha fått på plass en ny back i troppen etter at Kevin McNamara måtte reise hjem med skade.

- Snopek er en profesjonell spiller, som er fysisk sterk og brukbar på skøytene. Han er vant til å mye istid, og vil helt klart styrke oss på backsiden. Dessuten har han et brukbart skudd, sier Sundquist, som legger til:

- Og vi jobber med å få på plass ytterligere en back innen helgen.

Lasse Fjeldstad klar

Stjernen-treneren kan også glede seg over å ha fått plass en ny forward. Lasse Fjeldstad (25), som har spilt for Lørenskog og Manglerud Star, trente med klubben mandag.

- Lasse har fått seg jobb i byen, og har kjæreste fra distriktet. Han ønsket nye utfordringer, og ville spille i eliteserien. Vi er veldig glade for at han har valgt Stjernen, men jeg vil presisere at dette er en løsning som ikke belaster Stjernen økonomisk, sier treneren, som håper å ha Fjeldstad klar til tirsdagens kamp mot Rosenborg.

- Lasse gjorde en fin trening i går, og det er ikke vanskelig å se at gutten har mye hockey i seg. Han er en godt skolert forward, som forhåpentligvis vil være med og gi oss et lite løft, sier han.

Les mer om Jan Snopek her: Eliteprospects


 

Artikkeltags