Spiller i eliteserien også neste sesong

Det var til tider folksomt rundt Tønsbergs mål i dag.

Det var til tider folksomt rundt Tønsbergs mål i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

(Stjernen - Tønsberg 5-2) Stjernen var totalt overlegne da de valset over Tønsberg i torsdagens oppgjør. Dermed er byens hockeykrigere sikret spill i eliteserien også neste sesong.

DEL

Tønsberg åpnet friskt mot Stjernen, men da de fikk gått av seg det verste tok Stjernen fullstendig over. Effektiviteten var det heller ikke noe å si noe på. På Stjernens seks første skudd i perioden fant de veien til nettmaskene tre ganger.


Del på Facebook

Scoringene kom ved Martin Lund, Christopher Paulsen og Robin Syversen.

Se stort bildegalleri fra kampen her!

Stjernen falt sammen i andre periode

Andre periode ble langt dårligere enn den første rent spillemessig. Likevel var det gledelig å se Einar Egelands scoring i overtallspill 5-4, etter et flott forarbeid av Emil Bejmo og Christopher Paulsen.

Les også: – Vi har null respekt

Resten av perioden ble preget av at Stjernen lot seg lokke med på tull og tøys av gjestene fra Tønsberg. Unødvendige utvisninger, for mye transport av puck og småkrangling preget spillet. Heldigvis for Stjernen var Tønsberg for dårlige til å skape noe som helst foran Stjernen-målvakt Pål Grotnes.

Aldri truet

Tredje periode ble heller ingen stor opplevelse for de 766 betalende tilskuerne i Stjernehallen.

Midtveis i perioden satte Tønsbergs Jan Robin Lereng inn en puck Pål Grotnes. Scoringe kom i overtallspill 4-4, og dermed fikk ikke Grotnes oppleve å holde nullen i denne kampen heller.

På tross av scoringen var seieren aldri truet, og da det gjenstod 5.32 av kampen satte Henric Høglund inn den siste spikeren i Tønsberg-kista da han økte ledelsen til 5-1.
Dermed hjalp det lite at Tønsberg reduserte nok en gang ved David Hallstrøm da det gjenstod drøye tre minutter.

M/S-Stjernen uviktig

Stjernen møter nå M/S borte i den siste kvalifiseringskampen, som dermed er helt uten betydning. Både M/S og Stjernen er klare for eliteseriespill neste år.

Tønsberg Vikings vil ikke bli savnet, men det vil lagets supportere. De holdt det gående i samtlige tre perioder, og sto sånn sett for den beste prestasjonen i kveld. De supporterne fortjener et bedre lag...
 

Se minuttoppdatering fra kampen her

Artikkeltags