Etter tap mot Rosenborg i Trondheim ventet en lang busstur hjem fra bartebyen.

Rosenborg startet kampen best, og allerede etter 11 sekunder måtte Anders Danielsson sette seg i utvisningsboksen. Stjernen holdt unna i undertall, og kom mer og mer inn i kampen. Første periode endte målløs.

Andre periode hadde Stjernen flere store sjanser, men klarte ikke å sette pucken i mål. Jack McNamara, broren til tidligere Stjernen-spiller Kevin McNamara, scoret periodens eneste mål. Den scoringen kom mens det var en avventende utvisning på en Stjernen-spiller, og dermed i spill seks mot fem.

I tredje periode jaget Stjernen en utligning, men allerede etter fire minutter scoret Rosenborgs Niklas Unger Nilsen og avgjorde kampen.

– Vi har mange overtallsspill som vi bør sette pucker på. Men vi må være tøffere foran mål og ha flere folk på mål. For den første pucken tar keeperen, det er returen vi må jage, sier Sander Valde til TV2 etter kampen.

Stjernen var upresise og mistet pucken på egen blålinje i flere avgjørende faser av spillet, det ga Rosenborg sjanser til å score.

– Dette var en sekspoengskamp for oss, hadde vi vunnet hadde vi vært likt med Rosenborg. Nå er vi seks poeng bak, sier Valde videre.

– Nå har vi en viktig kamp på lørdag med lokaloppgjør mot Sparta. I dag var vi nok litt nervøse, vi hadde mål om ett poeng, så nå må vi slå Sparta, avslutter han.

Stjernen-trener Magnus Sundquist fortalte til TV2 at han synes kampen var jevn, men at Rosenborg utnyttet sjansene sine bedre.

– Det var en viktig kamp for oss, men også for Rosenborg. Og det er ingen som reiser hit og henter poeng. Det ble en jevn kamp, forteller Sundquist.

– Vi har store sjanser, spesielt i overtallsspill. Men Rosenborg spiller tett i egen sone, og det er vanskelig å komme helt inn på mål, sier han videre.

Stjernen hadde fokus på sitt defensive spill.

– Men i første periode blir vi for statiske, avslutter Sundquist.