Hesbråten klar for Stjernen

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Lars Erik Hesbråten (26) har skrevet under en 1+1-års kontrakt med Stjernen. - En veldig bra signering for oss, sier trener Magnus Sundquist.

DEL

Hesbråten har den siste sesongen spilt for Sparta, hvor han produserte 17 poeng fordelt på åtte mål og ni assist. Men det er ingen tvil om at forwarden har potensial til å produsere langt mer enn det. På de de to foregående sesongene har han produsert henholdsvis 25 og 38 poeng for Storhamar.

- I Lars-Erik har vi fått en god norsk spiller, og kombinerer du den tilliten han vil få i Stjernen med hans talent så vet vi hva vi får, sier Sundquist til f-b.no.

Gleder seg

Hesbråten selv gleder seg stort til å komme til Stjernen.

- Jeg gleder meg veldig til å komme til Stjernen, og jeg liker godt det jeg har hørt og sett når det gjelder klubbens planer fremover. Jeg vet at Stjernen vil prøve å heve nivået på laget ytterligere, og jeg vet at det er forventninger rundt klubben, sier Hesbråten, som har fått klar beskjed fra Sundquist om hva som forventes av ham.

- Han gjorde det tydelig klart for meg i vårt første møte at hvis man ikke er klar over hvilke forventninger som stilles, så bør man ikke komme til Stjernen, som fikk begrenset med spilletid i Sparta.

- Nå gleder jeg meg til mer spilletid og stort ansvar. Nå er det rett og slett opp til meg å prestere, sier han.

Furuseth Andersen med videre

I tillegg er det nå klart at Fredrik Furuseth Andersen blir med Stjernen videre. Han har skrevet ettårskontrakt.
- En signering jeg er meget gla for. Fredrik viste spill med stort hjerte sist sesong og blødde virkelig for drakta. Han er en svært viktig lagspiller, sier Sundquist, som tror Furuseth Andersen kan komme opp på et enda bedre nivå med en solid sommertrening i kroppen.
 
- Jeg er godt fornøyd med ny kontrakt. Jeg vil være med på den utviklingen Stjernen startet på sist sesong og ønsker å bidra, sier Furuseth Andersen selv.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken