Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Stjernens nye spiller

Artikkelen er over 8 år gammel

Gustaf Thorell (22) er Stjernens nye spiller.

Under et døgn etter at Stjernen avsluttet kontrakten med Andrew Cox, har Magnus Sundquist allerede funnet sin erstatter.
Gustaf Thorell er allerede på plass i Fredrikstad og skal etter det FB forstår delta allerede på treningen nå i formiddag.
– Gustaf er en hardarbeidende spiller som også kan bruker som wing, og som er en spiller som kan produsere helt på egenhånd, sier Stjernen-trener Magnus Sundquist.

Les også: Hockeybloggen tipper eliteserien

Thorell startet karrieren i Färjestad. Her står han bokført med 25 kamper på øverste nivå. De seneste sesongene har 22-åringen spilt for Karlskoga og Sundsvall på nest øverste nivå. Av andre blir Thorell beskrevet som en tung forward med nese for mål. Han beskrives også som rask på skøyter og en spiller som har høy arbeidskapasitet.
– Han har erfaring nok, og vet hva dette her handler om. Jeg føler vi nå  har styrket vår offensive slagkraft og vi har nå fått en spiller som også vil øke intensiteten i spillet vårt, sier Sundquist.

Selv er Thorell glad for å komme til Stjernen.
– Jeg ser virkelig frem til dette, og er glad for at det kunne løses såpass raskt. Jeg kjenner Markus Karlsson fra tiden i Färjestad, og han hadde kun positive ting å si om Stjernen og Fredrikstad.

Thorell blir først spilleklar til lørdagens hjemmemøte med Stavanger.

Les også: Hockeybloggen tipper eliteserien

Kommentarer til denne saken