Åpner for spill i Stjernen

Dan Nygård er i forhandlinger med Stjernen, og håper på en rask avgjørelse.

Dan Nygård er i forhandlinger med Stjernen, og håper på en rask avgjørelse. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

I Tønsberg opplever Dan Nygård (26) suksess, men også lønnskutt. Nå vil Begby-gutten vurdere det som måtte komme av tilbud.

DEL

Med 25 prosent mindre i lønningsposen, er Nygård og de andre spillerne fristilt til å gå i forhandlinger med andre klubber.

Les også: Nikita Kolesnikovs klar for Stjernen.

Fredriksstad Blad vet at spilleren som til nå har tegnet seg for seks scoringer og 18 assister er aktuell for en retur til Stjernen.

– Jeg skal i nye samtaler med Tønsberg, men jeg utelukker ikke at jeg også kommer til å ha samtaler med Stjernen og andre klubber, sier Nygård.

Eksamensklar

Nyopprykkede Tønsberg Vikings var nederlagstippede av alle, men har overrasket mange forståsegpåere så langt.

Dan Nygård har hatt en stor del av æren for den flotte åpningen på sesongen, men medgir at et lønnskutt aldri er hyggelig.

– Når kan det bli aktuelt å flytte på seg?
– For øyeblikket er skolebiten viktigst for min del. Jeg studerer markedsføring ved BI i Drammen, hvor jeg har den siste eksamen den 13. desember. Etter det må jeg vurdere min situasjon, sier 26-åringen som våren 2009 forlot Stjernen. Etter det har forwarden spilt for Manglerud/Star og Lillehammer, før han i høst ble tatt under vingene til Rune Gulliksen (49) som er trener Tønsberg Viking.

Les også: – Fortjent og veldig deilig.

– Alt kan skje

– Hvordan skal du nå markedsføre deg overfor Stjernen?
– He he, jeg håper at det jeg har vist på isen fører til interessen. Hele laget har prestert bedre enn noen kunne drømme om og jeg føler jeg spiller i en rekke som fungerer bra, sier han.

– Men du utelukker ikke Stjernen-spill igjen?
– I ishockey kan alt skje, sier Dan Nygård.

Har sans for Nygård

Stjernen-trener Magnus Sundquist legger ikke skjul for at han har sans for Dan Nygård.

– En Fredrikstad-gutt som har gjort 24 poeng i GET-ligaen er så klart spennende og interessant. Men folk må ikke glemme at heller vi har en stor pengesekk, sier Sundquist som i går ettermiddag kom hjem etter en kjapp til København. I går kveld landet nykommeren Nikita Kolesnikovs (20). I morgen klokken 09.15 er det meningen at han skal gjennomføre sin første isøkt i Stjernehallen.

– Får vi alle papirene i orden, så spiller han mot Storhamar.

Artikkeltags