– Vi gjør en grei kamp og har et perfekt utgangspunkt etter 40 minutter. Men det holder ikke. Allikevel er jeg glad for at vi byr opp til kamp, sier kaptein Göran Hermansson.

Bommet på kjempesjanser

Han var skuffet etter tapet, men tror laget må bli enda mer konsentrerte i de viktige fasene av spillet.

– Vi vil selvfølgelig luke bort alle mål imot, men det går ikke. Men vi må jobbe videre både defensivt og offensivt, sier han videre.

Etter de tidligere kampene har det vært det defensive spillet som har stått i fokus. Det gjør det fortsatt etter at Lørenskog fikk score fem mål. Men også offensivt var Stjernen for dårlige.

– Vi kommer til kjempesjanser, og det må vi være fornøyde med. Men avslutningene er ikke helt der i dag. Allikevel så tror jeg målene vil komme så lenge vi jobber og skaper sjanser, avslutter han.

Lei av å tape

Stjernen har slitt med Lørenskog de siste sesongene, og torsdagens tap ble det 20. strake tapet.

– Jeg er veldig skuffet. Ikke bare over at vi taper, men fordi vi har et godt utgangspunkt og allikevel lar vi Lørenskog vinn, sier Stjernen-trener Magnus Sundquist.

Flere av målene som Lørenskog scoret kom etter individuelle feil av Stjernen-spillerne. Det er noe som har gjentatt seg kamp etter kamp. Og det er flere spillere som må ta store steg før de er på det nivået de må være.

– Jeg er så utrolig lei av å tape. Og veldig skuffet. Jeg kan trekke frem positive ting også, for det var mye bra. Men faktum er at vi taper, og da hjelper det ikke, avslutter Sundquist.

Kampfakta

Stjernen - Lørenskog 1-5 (0-1,1-1,0-3)
Stjernehallen, 996 tilskuere
Mål 1.periode:
0-1 (3.52) Steffen Thoresen (Corupe, Spets)
Mål 2.periode:
1-1 (3.10) Erik Lundin (Thorell, Hermansson)
1-2 (5.32) Lars Erik Spets (Spets, Trygg)
Mål 3.periode:
1-3 (1.39) Joakim Sundelius
1-4 (6.19) Mats Trygg (Trygg, Spets)
1-5 (11.29) Thoresen (Corupe, Spets)
Utvisninger:
Stjernen: 8 x 2 minutter og 1 x 10 minutter, Lørenskog 6 x 2 minutter, 2 x 5 minutter og 2 x 20 minutter
Dommer:
Owe Lütcke