Det sier Myles Harvey (26) og Michael Colavecchia (24) som tirsdag ettermiddag ankom Stjernehallen. Da hadde de to kompisene vært på reisefot i et halvt døgn.

LES OGSÅ: En krevende og vanskelig sak

– Vi har ikke rukket å se så mye av verken byen eller hallen, men det virker helt ok her, sa duoen som onsdag vil møte sine lagkamerater før første gang.

Det var torsdag amerikansk tid at Harvey fikk høre om Stjernen-interessen. Noen timer senere – og etter at Lou Dickenson hadde meddelt at han ikke ønsket å spille mer for Stjernen – ble også Michael Colavecchia aktuell for et Stjernen-opphold.

– Det ble ikke veldig mange timer i tenkeboksen. Vi har begge pratet om å komme oss til Europa og når dette dukket opp var det bare å hoppe på.

– Norge virker som et flott land og ligaen har også fått et bra rykte etter hvert. At vi også kan reise sammen er en bonus og fordel, sier Harvey.

Kontrakt ut sesongen

I første omgang skal de to bidra for Stjernen ut sesongen. Samtidig holder begge muligheten åpen for et mer permanent opphold.
– Både klubben og vi får nå en mulighet til å se om dette kan være noe å bygge videre på, sier de to.

LES OGSÅ: Kall det dumskap – men ikke rasisme

– Hva kan supporterne forvente av dere?
– Jeg tror jeg blir sett på som en playmaker som er rask på skøytene, sier Michael Colavecchia.

Han står bokført med 15 poeng for Utah Grizzlies og Bakersfield Condors i ECHL (East Coast Hockeyleague). denne sesongen.

196 centimeter høye og 102 kilo tunge Myles Harvey på sin side mener han selv er en pucksikker back som også ønsker å bidra offensivt.

– Hva vet dere om klubben?
– Ikke veldig mye. Noe research har vi rukket å gjøre, men det går mest på tabellplassering og slike ting. Jeg snakket også med Derek Arnold i Lillehammer som skrøt veldig av den norske ligaen, sier Miles Harvey.

Debuterer mot Lillehammer

De to nykommerne er ventet å få sin Stjernen-debut i hjemmekampen mot Lillehammer 12. februar.

– Det passer oss veldig greit at det er lite opphold nå. Da får vi blitt kjent med spillergruppen før alvoret er i gang, sier de to.

Daglig leder Trond Magnussen er glad for at Harvey og Colavecchia er på plass i Fredrikstad.

– Vi hadde ikke veldig god tid på oss og har måttet stole mye på agenten i dette tilfelle, sier Magnussen.

PS! Myles Harvey skal spille med draktnummer 24, mens Michael Colavecchia har fått tildelt 44.