Vant i eliteseriedebuten

Henrik Haukeland debuterte mot Frisk Asker, og selv om han slapp inn to tidlige mål, hentet han seg inn i kampen og leverte gode redninger på løpende bånd. Han var kontrollert og rolig, og hjalp sine lagkamerater til seier.

Henrik Haukeland debuterte mot Frisk Asker, og selv om han slapp inn to tidlige mål, hentet han seg inn i kampen og leverte gode redninger på løpende bånd. Han var kontrollert og rolig, og hjalp sine lagkamerater til seier. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(Frisk Asker-Stjernen 2-3) Henrik Haukeland (18) ble kastet inn i kampen da Pål Grotnes (35) ble skadet. Starten var verst tenkelig, men så hentet han seg inn og gikk seirende av banen med Stjernen.

DEL

Det var 0–0 etter første periode, så ble Pål Grotnes skadet og Henrik Haukeland fikk sin eliteseriedebut. Han fikk en verst tenkelig start på innhoppet.

Les også: Ransbanden fra Plankebyen slo til igjen.

– Det var vel to skudd og to scoringer de første minuttene jeg var på isen. Men så spilte både jeg og de andre oss mer og mer inn i kampen, sier debutanten etter seieren.

Taklet nivået bra

Han skryter av sine lagkamerater som gjorde en god jobb rundt han, og innrømmer at pulsen økte raskt da han kom på isen.

– Jeg ble nok litt nervøs, men det var mest gøy. Jeg synes det gikk veldig greit, selv om jeg slapp inn to tidlige mål. Det var gøy å kjenne på nivået, og jeg synes at jeg viste at jeg taklet det greit, sier han videre.

Det var 18-åringens første kamp for A-laget til Stjernen, selv om han har vært med i troppen flere ganger.

– Det er klart det er morsomt å få prøve seg, og det er ekstra morsomt når det ender med seier. Det var en skikkelig lagseier i dag, og alle viser en god moral, avslutter han.
Trener Magnus Sundquist skryter av unggutten som tok nivået godt.

Vinnerskaller

– Han slipper inn to tidlige mål, og det kunne knekt hvem som helst. Og da spesielt en ung debutant, men han henter seg inn igjen og gjør en utrolig bra kamp. Han varter opp med redninger og viser seg som en trygg keeper, skryter Magnus Sundquist.

Han beskriver Haukeland som en dedikert og seriøs spiller, som er en skikkelig vinnerskalle.

– Henrik var en stor del av seieren i dag. Og han er som alle de andre også viser i dag, skikkelige vinnerskaller. Det er sterkt å hente seg inn, og det er sterkt å slå Frisk Asker, avslutter treneren.
 

Slik utviklet kampen seg:

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags