– Det er klart at det er bittert at vi ikke klarer å score mål. Steffen Søberg står en kjempekamp i mål for Vålerenga, men vi har heller ikke noe trafikk foran mål. Det blir bedre i siste periode, men det er fortsatt bittert at vi ikke scorer og at vi taper kampen, sier Dan Nygård.

Se hvem som var på kampen

VIDEO: Her er kampens eneste mål:

 

To gode keepere

Stefan Espeland scorte kampens eneste mål. Det var ingen tvil om at det var keepernes aften, både Steffen Søberg og Henrik Haukeland stod meget bra i mål for sine respektive lag.

– Det er to gode lag, med to gode keepere. Det er ingen tvil om at keeperne preger kampen i dag. Kampen kunne vippet begge veier, så det kunne like gjerne vært vi som vant og tok alle poengene, sier Nygård videre.

Han synes det er positivt at Stjernen nå spiller jevnt med alle lag, og kan ta poeng mot de aller fleste.

– Det viser at vi har utviklet oss bra som et lag og at vi har blitt mye mer stabile, sier han.

Og legger til at han ikke tror Vålerenga ønsker at Stjernen kommer til et sluttspill.

– Her hjemme har vi hatt godt tak på dem de siste kampene, på Jordal har Vålerenga vært bedre. Men jeg tror ikke de ønsker å møte oss i et sluttspill, og blir det sånn så skal vi by dem opp til dans og krige for oss, forteller Nygård.

f-b.no fulgte kampen "liver" her

Tøff bortekamp

Lørdag ettermiddag møter de serieleder Stavanger i DnB Arena. Spillerne setter seg i bussen fredag formiddag og overnatter i Stavanger før kampen.

– Det kommer til å bli en morsom kamp, og vi får en veldig bra oppladning til kampen. Så det blir ingen unnskyldninger fra vår side. Alle kamper er uhyre viktige for oss, og vi går en spennende tid i møte. Vi skal krige for poeng og vise at vi fortjener en plass i sluttspillet, avslutter Begby-gutten.

Les også: Hermansson følser seg som en 20-åring

Små marginer

Også kaptein Göran Hermansson synes tapet mot Vålerenga var surt, tross for godt spill.

– Vi vil gjerne vinne alle kamper, så det er surt å tape. Allikevel så ser vi at vi har et mer stabilt grunnspill og vi vet at vi kan ta de poengene vi trenger.

Hermansson skryter også av de to unge målvaktene som preget kampen.

– Det kunne vippet begge veier, og marginene var ikke på vår side. Men vi må bare jobbe på, avslutter han.

Gustaf Thorell måtte forlate isen mot slutten av første periode etter en takling mot hodet. I tredje periode prøvde svensken seg på isen igjen og spilte flere bytt, men hadde smerter i hode og nakke. Han fikk behandling av fysioterapeut og tilsyn av lege i andre periode, og tror selv at han vil være klar for spill lørdag mot Stavanger.