Etter første periode stod det fortsatt 0-0. Begge lag hadde store sjanser, men det var Stavanger som var nærmest å få hull på nullen. Henrik Haukeland vartet opp med klasseredninger, men resten av laget gjorde også en god jobb defensivt.

– Vi er med og vi har store sjanser. Spesielt første halvdel er veldig bra, etter Stavangers andre og tredje mål får vi litt større problemer. Men jeg synes absolutt det er en godt gjennomført kamp, vi står opp hele kampen, sier Stjernen-trener Magnus Sundquist.

Vi fulgte kampen live her

Står opp og våger å spille

Fire minutter ut i andre periode ble Stavangers forwarder for sterke for Henrik Haukeland. Mathias Trettenes satt pucken i mål i overtall og bamsene fløy utover isen i DnB Arena. Publikum hadde bamse-bonanza og kastet bamser etter første scoring, bamsene blir donert bort til et barnehjem. To minutter senere fikk Martin Bjørsland og Micahel Paulsen to minutters utvisning hver, og i det samme sekund som Stjernen ble fulltallige scoret Stavanger sitt andre mål for kvelden. Kissel satt pucken i mål bak Haukeland etter assist fra Daoust. Ti minutter ut i perioden reduserte Göran Hermansson på et skudd fra Erik Lundin, målet kom i overtall. Fem minutter senere scoret Stavanger nok et mål, denne gang var det Kissel som spilte tversover til Daoust som satt pucken opp i nett-taket.

– Vi har 31 skudd på Stavanger i dag, det er veldig bra borte. Vi burde scoret flere, men vi møter et voksent lag. Jeg synes det er flott at vi står opp og våger å spille, sier Sundquist videre.

I den siste periode slet Stjernen med å holde følge med siddisene. Stavanger pepret Haukeland med skudd og rullet opp angrep etter angrep. 2.50 ut i perioden økte Stavanger sin ledelse til 4-1. Etter 8.33 punkterte Martin Strandfeldt kampen og fastsatte sluttresultatet til 5-1. Skuddene endte op 60-31.

Tar med seg driven og ståpå-viljen

– Vi har gjort tre gode kamper etter bortekampen mot Rosenborg, selv om ikke alle har resultert i poeng. Vi må ta med oss drivet og ståpå-viljen. Det kommer to viktige kamper til uken, og da må vi bare male på, forklarer svensken.

Tirsdag kommer Frisk Asker til Stjernehallen, torsdag gjør Storhamar det samme.

Sundquist synes det er mange som viser seg fra en positiv side mot Stavanger, men det er spesielt to som han vil gi ekstra ros.

– Det er kult å se at Martin og Marcus Bjørsland står opp og spiller god seniorhockey. Selv om Martin kanskje har delvis skyld i Stavangers andre mål, så gjør begge brødrene en veldig god kamp, avslutter han.

Også Erik Lundin, Ryan Annesley, Dan Nygård og Henrik Haukeland utmerket seg også positivt.

PS:Henrik Haukeland endte opp på en redningsprosent på 92,3 %.