Nikita Kolesnikovs klar for Stjernen

Nikita Kolesnikovs er klar for Stjernen. han beskrives som en tøff og taklingssterk spiller med et fryktet skudd. Her under fjorårets junior-VM.

Nikita Kolesnikovs er klar for Stjernen. han beskrives som en tøff og taklingssterk spiller med et fryktet skudd. Her under fjorårets junior-VM. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

20 år gamle Nikita Kolesnikovs fra Latvia er klar for Stjernen. - En god spiller med et fryktet skudd, sier Stjernen-trener Magnus Sundquist.

DEL

Kolesnikovs har spilt flere sesonger på juniornivå i Canada/USA, og har i tillegg vært fast inventar på det Latviske juniorlandslaget. Det siste året han spilt i den slovakiske 2. divisjon. Unggutten beskrives som en kompromissløs spiller.

Det kjente nettstedet Hockeysverige.se omtalte unggutten på følgende måte i forbindelse med fjorårets junior-VM:

«Storvuxen och offensivglad back som lämnade Shawinigan Caractes för Blainville-Boisbriand Armada i en trejd som även innefattade ryssen Kirill Kabanov, som var aktuell för Färjestad i höstas. Blir viktig på letternas blålinje paå grund av sin erfarenhet av små rinkar.»

Spiller mot Storhamar

Sundquist håper Kolesnikovs blir spilleklar allerede til torsdagens kamp mot Storhamar.

- Det avhenger litt av at vi får ham hit i tide. Men han vil uansett være klar mot Lillehammer på søndag, sier treneren, som har stor tro på den nye backen.

- Han er målbevisst, seriøs og omtales som svært lovende. Jeg er overbevist om han vil styrke laget på backsiden.

Kolesnikovs kommer da inn for en skadet Markus Karlsson, som er ute med en kraftig hjernerystelse.

Snakker med Nygård

Sundquist har også hatt samtaler med eks-Stjernen-spiller Dan Nygård, som til daglig spiller i Tønsberg.

- Tønsberg har åpnet for at spillerne kan snakke med andre klubber som følge av lønnskuttet. Jeg har hatt en prat med Nygård, men det er viktig å understreke at det ikke kan snakkes om en overgang på nåværende tidspunkt. Men vi holder jo døren åpen. Vi ønsker å styrke laget vårt for fremtiden, og det er naturlig for oss å knytte gamle Stjernen-gutter til klubben, sier han.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags